Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia Pana Kleksa KcN Rapolle
bedzie grane Tactiek rapol
34% Balbezit 66%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
21.1 gemiddelde waardering 45.4
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kam Hing passt de bal met de wreef. Inworp. Rueda met een snelle inworp. Krsteski rent richting de bal. Krsteski geeft de bal voor. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suárez Santiago is nu in balbezit. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:1

2e minuut.
Rueda met de inworp. Suárez Santiago is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kam Hing. Kam Hing krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Siu Wai met een harde bal richting middenveld. Kiigemägi kopt de bal weg. Rueda rent richting de bal. Rueda geeft een lange en hoge pass. Legnami maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rueda met een snelle inworp. Kam Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsteski verovert de bal door een tackle van achteren. Krsteski geeft een lange en hoge pass. Legnami maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Macedo da Silva Rodilla geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Jian met een harde bal richting middenveld. Suárez Santiago probeert de bal met de borst te controleren. Suárez Santiago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rueda passt de bal zonder na te denken. Macedo da Silva Rodilla rent richting de bal. Macedo da Silva Rodilla passt de bal in één keer door. Legnami is nu in balbezit. Legnami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:2

14e minuut.
Kiigemägi rent richting de bal. Kiigemägi passt de bal in één keer door. Macedo da Silva Rodilla speelt de bal door. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami schiet op doel. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krsteski rent richting de bal. Krsteski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Legnami is nu in balbezit. Macedo da Silva Rodilla rent richting de bal. Macedo da Silva Rodilla geeft de bal voor. Klungelig pakt Suárez Santiago de bal. Suárez Santiago schiet op doel. Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kiigemägi geeft een hoge lob. Krsteski is nu in balbezit. Krsteski passt de bal in één keer door. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jian trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Rueda de bal. Rueda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jian trapt de bal weg van het doel. Magrelo kopt de bal weg. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Krsteski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsteski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rueda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suárez Santiago maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Legnami geeft een lange en hoge pass. Ka Yik heeft problemen om de bal te vangen. Legnami verovert de bal door een tackle van achteren. Legnami schiet op doel. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:3

26e minuut.
Siu Wai heeft problemen om de bal te vangen. Krsteski geeft een lange en hoge pass. Suárez Santiago maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Kwun Chung de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:4

28e minuut.
Kam Hing is nu in balbezit. Krsteski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsteski passt de bal in één keer door. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:5

30e minuut.
Macedo da Silva Rodilla rent richting de bal. Macedo da Silva Rodilla passt de bal met de wreef. Legnami rent richting de bal. Legnami draait met de bal, schiet en ... Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:6

32e minuut.
Rueda passt de bal zonder na te denken. Krsteski rent richting de bal. Krsteski passt de bal zonder na te denken. Legnami rent richting de bal. Legnami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Suárez Santiago probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zhonglin stond buitenspel. Magrelo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tat Mo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Takmaz neemt vlug de vrije trap. Daar is Kwun Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:7

41e minuut.
Jian met een harde bal richting middenveld. Rueda kopt de bal weg. Klungelig pakt Kwun Chung de bal. Suárez Santiago is nu in balbezit. Suárez Santiago schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Pana Kleksa 88%, KcN Rapolle 12%.
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:7

46e minuut.
Kwun Chung rent richting de bal. Suárez Santiago onderschept slim de pass. Daar is Suárez Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Santiago schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ka Yik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macedo da Silva Rodilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legnami rent richting de bal. Legnami haalt uit met een fantastische trap. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:8

53e minuut.
Kiigemägi passt de bal zonder na te denken. Rueda rent richting de bal. Rueda geeft de bal voor. Daar is Legnami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legnami draait met de bal, schiet en ... Jian bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Suárez Santiago is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:9

54e minuut.
Zhonglin speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rueda met de inworp. Suárez Santiago is nu in balbezit. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ... Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suárez Santiago probeert naar een medespeler te passen. Krsteski rent richting de bal. Krsteski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macedo da Silva Rodilla rent richting de bal. Macedo da Silva Rodilla geeft een lange en hoge pass. Suárez Santiago springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:10

56e minuut.
Tat Mo geeft de bal voor. Rueda controleert de bal met de borst. Rueda geeft een lange en hoge pass. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap. Jian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Legnami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legnami draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Macedo da Silva Rodilla geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jian met een harde bal richting middenveld. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago passt de bal met de wreef. Legnami heeft problemen om de bal te vangen. Legnami schiet op doel. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rueda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suárez Santiago maakt een snoekduik en kopt de bal. Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozkoszny komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Magrelo probeert naar een medespeler te passen. Macedo da Silva Rodilla speelt de bal door. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kiigemägi speelt de bal door. Macedo da Silva Rodilla met een sublieme pass. Legnami rent richting de bal. Legnami haalt uit met een fantastische trap. Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:11

68e minuut.
Rueda rent richting de bal. Rueda geeft de bal voor. Macedo da Silva Rodilla rent richting de bal. Macedo da Silva Rodilla geeft de bal voor. Suárez Santiago springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:12

72e minuut.
Magrelo geeft de bal voor. Macedo da Silva Rodilla is nu in balbezit. Macedo da Silva Rodilla geeft de bal voor. Suárez Santiago springt en kopt de bal. Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wing Sing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krsteski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsteski passt de bal zonder na te denken. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jian met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rueda met een snelle inworp. Krsteski is nu in balbezit. Krsteski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jian trapt de bal weg. Rueda kopt de bal weg. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:13

80e minuut.
Legnami rent richting de bal. Legnami passt de bal in één keer door. Krsteski speelt de bal door. Suárez Santiago is nu in balbezit. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ... Paal! Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago passt de bal met de wreef. Rueda rent richting de bal. Rueda geeft de bal voor. Legnami springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Pana Kleksa 81%, KcN Rapolle 19%.
Akademia Pana Kleksa - KcN Rapolle 0:14