Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KcN Rapolle Akademia Pana Kleksa
rapol Tactiek bedzie grane
65% Balbezit 35%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 22.1
very good Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kiigemägi passt de bal met de wreef. Suárez Santiago is nu in balbezit. Krsteski is nu in balbezit. Krsteski schiet op doel. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Krsteski passt de bal zonder na te denken. Macedo da Silva Rodilla speelt de bal door. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami schiet op doel. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 1:0

7e minuut.
Sze Hong speelt de bal door. Klungelig pakt Rueda de bal. Siu Wai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rueda moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rueda kan niet meer verder spelen. D`Angelo komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Legnami kopt de bal weg. Krsteski controleert de bal met de borst. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ... Jian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 2:0

11e minuut.
Suárez Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Suárez Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Santiago passt de bal met de wreef. Krsteski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsteski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Siu Wai geeft een lange en hoge pass. Hong Kiu heeft problemen om de bal te vangen. Legnami is nu in balbezit. Legnami schiet op doel. Jian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 3:0

21e minuut.
Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Kiu verovert de bal door een tackle van achteren. Kiigemägi speelt de bal door. Krsteski rent richting de bal. Krsteski schiet op doel. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami schiet op doel. Jian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 4:0

25e minuut.
Daar is Kiigemägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiigemägi met een sublieme pass. Legnami rent richting de bal. Legnami draait met de bal, schiet en ... Jian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 5:0

27e minuut.
Macedo da Silva Rodilla rent richting de bal. Macedo da Silva Rodilla passt de bal met de wreef. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 6:0

29e minuut.
Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami passt de bal zonder na te denken. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 7:0

37e minuut.
Krsteski passt de bal in één keer door. Macedo da Silva Rodilla heeft problemen om de bal te vangen. Macedo da Silva Rodilla passt de bal met de wreef. Legnami is nu in balbezit. Legnami draait met de bal, schiet en ... Jian bokst de bal weg. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 8:0

42e minuut.
D`Angelo onderschept slim de pass. D`Angelo passt de bal zonder na te denken. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap. Jian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 40%, Akademia Pana Kleksa 60%.
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 9:0

46e minuut.
Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Kiu is nu in balbezit. Suárez Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Suárez Santiago rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 10:0

48e minuut.
Legnami kopt de bal weg. Daar is Kwun Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Santiago rent richting de bal. Daar is Suárez Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Santiago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Siu Wai geeft een lange en hoge pass. Daar is Wing Sing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magrelo speelt de bal door. Suárez Santiago heeft problemen om de bal te vangen. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
D`Angelo rent richting de bal. Met opzet legt Xiaoyang zijn tegenspeler op de grond. D`Angelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiigemägi met een snel genomen vrije trap. Legnami rent richting de bal. Legnami draait met de bal, schiet en ... Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 11:0

53e minuut.
Zhonglin met een sublieme pass. Klungelig pakt Wing Lok de bal. Sze Hong rent richting de bal. Suárez Santiago onderschept slim de pass. Suárez Santiago schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Suárez Santiago rent richting de bal. Kwun Chung is nu in balbezit. Suárez Santiago onderschept slim de pass. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Rozkoszny komt het veld opgelopen. D`Angelo met de inworp. Krsteski rent richting de bal. Krsteski geeft een lange en hoge pass. Suárez Santiago krijgt zijn hoofd ertegen. Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago probeert naar een medespeler te passen. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami schiet op doel. Hong Kiu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, D`Angelo zal de hoekschop nemen. Doeltrap. Jian trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Krsteski de bal. Krsteski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tat Mo rent richting de bal. Rozkoszny onderschept slim de pass. Rozkoszny geeft een hoge lob. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krsteski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsteski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Krsteski is nu in balbezit. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo speelt de bal door. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Hong Kiu met een harde bal richting middenveld. D`Angelo kopt de bal weg. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kiigemägi passt de bal in één keer door. Macedo da Silva Rodilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo da Silva Rodilla passt de bal zonder na te denken. Legnami is nu in balbezit. Legnami geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Macedo da Silva Rodilla probeert naar een medespeler te passen. Krsteski geeft de bal voor. Daar is Siu Wai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krsteski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ka Yik bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami verovert de bal door een tackle van achteren. Legnami geeft de bal voor. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago schiet op doel. Jian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kwun Chung de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 12:0

88e minuut.
Rozkoszny rent richting de bal. Rozkoszny geeft de bal voor. Legnami is nu in balbezit. Legnami draait met de bal, schiet en ... Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 12%, Akademia Pana Kleksa 88%.
KcN Rapolle - Akademia Pana Kleksa 13:0