Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twórcownia Lach FC FAWORYCI
3-5-2.b Tactiek 3-5-2
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.9 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten formidable
very good Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Kulczycki geeft een lange en hoge pass. Krzystyniak is nu in balbezit. Orrantia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krzystyniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulczycki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tilea bokst de bal weg.

3e minuut.
Guadarrama passt de bal met de wreef. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski met een sublieme pass. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pentus is nu in balbezit. Pentus geeft een hoge lob. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Praśniewski probeert naar een medespeler te passen. Guadarrama is nu in balbezit. Kmita rent richting de bal. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Endrődi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - FC FAWORYCI 1:0

14e minuut.
Barceló probeert naar een medespeler te passen. Zátrok probeert naar een medespeler te passen. Roveda rent richting de bal. Kulczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki schiet op doel. Tilea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Parés geeft een lange en hoge pass. Barceló rent richting de bal. Barceló geeft een hoge lob. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. Tilea bokst de bal weg.

28e minuut.
Daar is Parés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kmita is nu in balbezit. Kmita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - FC FAWORYCI 2:0

32e minuut.
Spyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadarrama speelt de bal door. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wyczałkowski geeft een hoge lob. Pentus is nu in balbezit. Kmita schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kmita krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Guadarrama met een sublieme pass. Kmita is nu in balbezit. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - FC FAWORYCI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 55%, FC FAWORYCI 45%.
Twórcownia Lach - FC FAWORYCI 3:0

59e minuut.
Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski geeft een hoge lob. Parés geeft een hoge lob. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Zátrok geeft de bal voor. Daar is Montoliú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roveda is nu in balbezit. Krzystyniak onderschept slim de pass. Krzystyniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sánchez Pérez probeert naar een medespeler te passen. Kmita rent richting de bal. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama schiet op doel. Endrődi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - FC FAWORYCI 4:0

65e minuut.
Wyczałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Sánchez Pérez kopt de bal weg. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peralta komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barrett komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dabradziejus geeft een hoge lob. Inworp. Barceló met de inworp. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Endrődi met een sublieme pass. Krzystyniak kopt de bal weg. Montoliú heeft problemen om de bal te vangen. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villalobos komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Barceló rent richting de bal. Barrett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barceló raakt geblesseerd tijdens het duel. Barceló zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krzystyniak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki geeft de bal voor. Villalobos is nu in balbezit. Krzystyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Krzystyniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 61%, FC FAWORYCI 39%.
Twórcownia Lach - FC FAWORYCI 4:0