Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lamusy FC GOLD Eagles
new Tactiek nevada2
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 56.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


5e minuut.
Steklý geeft de bal voor. Bożyk kopt de bal weg. Crişan met een sublieme pass. Hoftun rent richting de bal. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. Grimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC GOLD Eagles 1:0

9e minuut.
Wojnowski is nu in balbezit. Cotea is nu in balbezit. Wojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski schiet op doel. van Hasselt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lamusy - FC GOLD Eagles 1:1

14e minuut.
Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun passt de bal in één keer door. Galeno is nu in balbezit. Galeno geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Linazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Grimani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Maiorano geeft de bal voor. Halicki kopt de bal weg. Steklý speelt de bal door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Feddersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolha probeert naar een medespeler te passen. Feddersen geeft de bal voor. Wojnowski krijgt zijn hoofd ertegen. van Hasselt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC GOLD Eagles 1:2

33e minuut.
Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun onderschept slim de pass. Maiorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte onderschept slim de pass. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lamusy - FC GOLD Eagles 2:2

42e minuut.
Steklý probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maiorano zijn tegenspeler op de grond. Maiorano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 57%, FC GOLD Eagles 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lamusy - FC GOLD Eagles 2:2

46e minuut.
Lambot komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Feddersen passt de bal in één keer door. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cominotto krijgt een gele kaart. Waleski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wojnowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. van Hasselt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Koszucki geeft een hoge lob. Cominotto kopt de bal weg. Güneştepe met een sublieme pass. Steklý is nu in balbezit. Steklý geeft de bal voor. Lambot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC GOLD Eagles 3:2

58e minuut.
Galeno passt de bal in één keer door. Hoftun rent richting de bal. Bożyk maakt een afschuwelijke overtreding. Bożyk krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Grinvalský komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Galeno probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe passt de bal met de wreef. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. Lambot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Halicki met de inworp. Steklý bereikt de bal nog maar net als eerste. Steklý probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe geeft een hoge lob. Hoftun krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mariátegui komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mariátegui met een sublieme pass. Güneştepe geeft de bal voor. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Lambot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC GOLD Eagles 4:2

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chudala komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Feddersen onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mariátegui. Feddersen raakt geblesseerd tijdens het duel. Wieża komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 46%, FC GOLD Eagles 54%.
lamusy - FC GOLD Eagles 4:2