Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lamusy FC FAWORYCI
new Tactiek 3-5-2
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 60.4
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Galeno is nu in balbezit. Galeno passt de bal in één keer door. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Bajamonte springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Houtkoper speelt de bal door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte met een sublieme pass. Hoftun rent richting de bal. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. Endrődi bokst de bal weg.

8e minuut.
Halicki met een sublieme pass. Daar is Galeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galeno probeert naar een medespeler te passen. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Klungelig pakt Kulczycki de bal. Cotea probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte geeft een lange en hoge pass. Hoftun maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Crişan speelt de bal door. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe passt de bal met de wreef. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun schiet op doel. Endrődi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyrka geeft de bal voor. Steklý speelt de bal door. Bajamonte heeft problemen om de bal te vangen. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Endrődi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Daar is Bajamonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Hoftun rent richting de bal. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Manuszewski speelt de bal door. Barceló probeert naar een medespeler te passen. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. van Hasselt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC FAWORYCI 0:1

35e minuut.
Endrődi met een sublieme pass. Daar is Zátrok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneştepe speelt de bal door. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bajamonte krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lamusy - FC FAWORYCI 1:1

37e minuut.
Żurański passt de bal zonder na te denken. Zátrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok passt de bal met de wreef. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki schiet op doel. van Hasselt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pentus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crişan kopt de bal weg. Steklý rent richting de bal. Steklý geeft de bal voor. Hoftun springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Endrődi trapt de bal weg van het doel. Żurański kopt de bal weg. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak draait met de bal, schiet en ... van Hasselt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 45%, FC FAWORYCI 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lamusy - FC FAWORYCI 1:1

47e minuut.
Galeno passt de bal zonder na te denken. Bajamonte is nu in balbezit. Manuszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bajamonte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoftun legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Endrődi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC FAWORYCI 2:1

48e minuut.
Dueñas geeft de bal voor. Halicki kopt de bal weg. Bajamonte is nu in balbezit. Steklý rent richting de bal. Steklý geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Güneştepe onderschept slim de pass. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun schiet op doel. Parés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Endrődi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC FAWORYCI 3:1

65e minuut.
Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki passt de bal in één keer door. Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Crişan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caneda komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zátrok geeft een hoge lob. Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki geeft een hoge lob. Krzystyniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hoftun draait met de bal, schiet en ... Parés probeert de bal aan de voet te houden. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Endrődi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC FAWORYCI 4:1

75e minuut.
Spyrka is nu in balbezit. Galeno onderschept slim de pass. Galeno speelt de bal door. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Żurański rent richting de bal. Galeno begaat een overtreding. Żurański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wieża komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prunea komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Barceló speelt de bal door. Kulczycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki onderschept slim de pass. Kulczycki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 44%, FC FAWORYCI 56%.
lamusy - FC FAWORYCI 4:1