Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bema Akademia Pana Kleksa
c Tactiek bedzie grane
68% Balbezit 32%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ka Yik geeft de bal voor. Prandino kopt de bal weg. Hornauer speelt de bal door. Sot rent richting de bal. Sot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Hornauer met een sublieme pass. Prandino is nu in balbezit. Prandino passt de bal zonder na te denken. Sot is nu in balbezit. Sot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 1:0

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jian trapt de bal weg. Klungelig pakt Xiaoyang de bal. Sot rent richting de bal. Sot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 2:0

18e minuut.
Hornauer passt de bal met de wreef. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl probeert naar een medespeler te passen. Hornauer is nu in balbezit. Hornauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sziegl is nu in balbezit. Sziegl passt de bal zonder na te denken. Prandino met een sublieme pass. Sot rent richting de bal. Sot haalt uit met een fantastische trap. Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 3:0

23e minuut.
Xiaoyang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kwun Chung de bal. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot schiet op doel. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 4:0

25e minuut.
Sziegl is nu in balbezit. Sziegl geeft een hoge lob. Hornauer is nu in balbezit. Hornauer draait met de bal, schiet en ... Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hong Kiu onderschept slim de pass. Hornauer rent richting de bal. Hornauer geeft de bal voor. Sot is nu in balbezit. Sot geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Hornauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornauer draait met de bal, schiet en ... Sot rent richting de bal. Sot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 5:0

30e minuut.
Wing Sing met een snelle inworp. Sze Hong is nu in balbezit. Sziegl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sziegl krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl passt de bal in één keer door. Hornauer is nu in balbezit. Hornauer heeft problemen om de bal te vangen. Hornauer geeft een lange en hoge pass. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kwun Chung is nu in balbezit. Hornauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hornauer geeft een hoge lob. Sot is nu in balbezit. Sot haalt uit met een fantastische trap. Jian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 6:0

35e minuut.
Wing Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lok geeft de bal voor. Szolcsánszki rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tat Mo zal de hoekschop nemen. Bilewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wakaso rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sziegl passt de bal met de wreef. Hornauer is nu in balbezit. Hornauer passt de bal met de wreef. Sot is nu in balbezit. Sot haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Hornauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornauer passt de bal zonder na te denken. Sziegl met een sublieme pass. Sot is nu in balbezit. Sot schiet op doel. Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 7:0

43e minuut.
Hornauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hornauer passt de bal zonder na te denken. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot schiet op doel. Jian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bema 35%, Akademia Pana Kleksa 65%.
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 8:0

47e minuut.
Prandino speelt de bal door. Sziegl rent richting de bal. Sziegl passt de bal in één keer door. Villalta geeft een hoge lob. Sot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 9:0

63e minuut.
Siu Wai trapt de bal weg van het doel. Inworp. Prandino met een snelle inworp. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wing Sing rent richting de bal. Sziegl onderschept slim de pass. Sziegl geeft de bal voor. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot haalt uit met een fantastische trap. Jian bokst de bal weg.

73e minuut.
Prandino met een sublieme pass. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta passt de bal in één keer door. Prandino rent richting de bal. Prandino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sot stond buitenspel. Jian neemt vlug de vrije trap. Villalta kopt de bal weg. Daar is Hornauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hornauer haalt uit met een fantastische trap. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 10:0

83e minuut.
Siu Wai geeft de bal voor. Wing Sing heeft problemen om de bal te vangen. Kurdek met een sublieme pass. Daar is Sot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 11:0

90e minuut.
Villalta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sziegl de bal. Wing Sing met een sublieme pass. Sot rent richting de bal. Sot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bema 18%, Akademia Pana Kleksa 82%.
FC Bema - Akademia Pana Kleksa 12:0