Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bema FC FAWORYCI
c Tactiek 3-5-2
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 59.6
good Schieten formidable
good Passen good
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Dueñas met een sublieme pass. Barceló is nu in balbezit. Barceló geeft een hoge lob. Krzystyniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - FC FAWORYCI 0:1

12e minuut.
Żurański met een sublieme pass. Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak passt de bal met de wreef. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - FC FAWORYCI 0:2

29e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok verovert de bal door een tackle van achteren. Zátrok passt de bal in één keer door. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Villalta kopt de bal weg. Pentus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornauer begaat een overtreding. Hornauer krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Prandino geeft een hoge lob. Daar is Sot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pentus rent richting de bal. Sot verovert de bal door een tackle van achteren. Sot draait met de bal, schiet en ... Endrődi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Spyrka geeft de bal voor. Kurdek kopt de bal weg. Parés probeert de bal aan de voet te houden. Sot is nu in balbezit. Sot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Krzystyniak de bal. Kurdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki schiet op doel. Bilewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kulczycki onderschept slim de pass. Kulczycki geeft een lange en hoge pass. Szolcsánszki verovert de bal door een tackle van achteren. Żurański rent richting de bal. Żurański geeft een hoge lob. Bilewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bema 56%, FC FAWORYCI 44%.
FC Bema - FC FAWORYCI 0:2

56e minuut.
Krzystyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Krzystyniak passt de bal met de wreef. Zátrok probeert naar een medespeler te passen. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki schiet op doel. Bilewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Dueñas onderschept slim de pass. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló passt de bal in één keer door. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zátrok passt de bal met de wreef. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański probeert naar een medespeler te passen. Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sziegl geeft de bal voor. Hornauer is nu in balbezit. Hornauer passt de bal met de wreef. Sot rent richting de bal. Sot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Żurański neemt de hoekschop. Kurdek kopt de bal weg. Daar is Szolcsánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Parés passt de bal in één keer door. Zátrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok geeft een hoge lob. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kurdek verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak schiet op doel. Bilewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - FC FAWORYCI 0:3

90e minuut.
Zátrok controleert de bal met de borst. Kurdek is nu in balbezit. Villalta speelt de bal door. Prandino heeft problemen om de bal te vangen. Prandino geeft de bal voor. Endrődi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bema 54%, FC FAWORYCI 46%.
FC Bema - FC FAWORYCI 0:3