Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FAWORYCI FC Bema
3-5-2 Tactiek c
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 43.9
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Hornauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas geeft een lange en hoge pass. Żurański rent richting de bal. Żurański geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Bilewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Kulczycki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Żurański heeft problemen om de bal te vangen. Żurański met een sublieme pass. Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak haalt uit met een fantastische trap. Bilewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Szwaja geeft de bal voor. Manuszewski kopt de bal weg. Szolcsánszki heeft problemen om de bal te vangen. Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak met een sublieme pass. Kulczycki heeft problemen om de bal te vangen. Kulczycki schiet op doel. Bilewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - FC Bema 1:0

18e minuut.
Abigantus geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barceló neemt de hoekschop. Krzystyniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Szolcsánszki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Villalta probeert naar een medespeler te passen. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak passt de bal met de wreef. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sziegl neemt de hoekschop. Klungelig pakt Abigantus de bal. Sot rent richting de bal. Sot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FAWORYCI 33%, FC Bema 67%.
FC FAWORYCI - FC Bema 1:0

47e minuut.
Pentus heeft problemen om de bal te vangen. Parés is nu in balbezit. Sot verovert de bal door een tackle van achteren. Sot schiet op doel. Endrődi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Barceló rent richting de bal. Barceló geeft een lange en hoge pass. Daar is Szolcsánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Żurański geeft een hoge lob. Daar is Krzystyniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzystyniak passt de bal in één keer door. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki schiet op doel. Bilewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - FC Bema 2:0

74e minuut.
Zátrok geeft de bal voor. Wakaso heeft problemen om de bal te vangen. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak haalt uit met een fantastische trap. Bilewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - FC Bema 3:0

75e minuut.
Sot is nu in balbezit. Pentus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sot neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Endrődi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - FC Bema 3:1

82e minuut.
Krzystyniak rent richting de bal. Pleavă rent richting de bal. Krzystyniak is nu in balbezit. Zátrok rent richting de bal. Zátrok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Abigantus rent richting de bal. Abigantus geeft een hoge lob. Dueñas kan de bal niet met de borst controleren. Sot rent richting de bal. Sot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FAWORYCI 39%, FC Bema 61%.
FC FAWORYCI - FC Bema 3:1