Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghrum FC GOLD Eagles
L424 Tactiek nevada2
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Süle kopt de bal weg. Rubbia rent richting de bal. Monti bereikt de bal nog maar net als eerste. Monti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - FC GOLD Eagles 1:0

10e minuut.
Feddersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agüero speelt de bal door. Monti bereikt de bal nog maar net als eerste. Monti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Billström passt de bal zonder na te denken. Agüero speelt de bal door. Dereniowski met een sublieme pass. Monti rent richting de bal. Monti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dereniowski passt de bal met de wreef. Monti bereikt de bal nog maar net als eerste. Monti passt de bal in één keer door. Rubbia is nu in balbezit. Rubbia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Monti heeft problemen om de bal te vangen. Rubbia is nu in balbezit. Rubbia draait met de bal, schiet en ... Bożyk controleert de bal met de borst. Monti is nu in balbezit. Grimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Mas geeft een lange en hoge pass. Süle kopt de bal weg. Daar is Łabuński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monti rent richting de bal. Monti draait met de bal, schiet en ... Grimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Dereniowski passt de bal in één keer door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal zonder na te denken. Süle bereikt de bal nog maar net als eerste. Süle haalt uit met een fantastische trap. Grimani bokst de bal weg.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lambot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghrum 42%, FC GOLD Eagles 58%.
Ghrum - FC GOLD Eagles 1:0

47e minuut.
Feddersen met een sublieme pass. Medoń rent richting de bal. Medoń passt de bal zonder na te denken. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Feddersen rent richting de bal. Mas onderschept slim de pass. Dereniowski rent richting de bal. Dereniowski geeft een hoge lob. Rubbia krijgt zijn hoofd ertegen. Lambot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Agüero passt de bal zonder na te denken. Grepl bereikt de bal nog maar net als eerste. Grepl passt de bal zonder na te denken. Rubbia rent richting de bal. Rubbia schiet op doel. Lambot bokst de bal weg. Süle heeft problemen om de bal te vangen. Süle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - FC GOLD Eagles 2:0

65e minuut.
Rubbia rent richting de bal. Rubbia passt de bal in één keer door. Feddersen speelt de bal door. Waleski rent richting de bal. Waleski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dolha speelt de bal door. Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wojnowski de bal. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Tellez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - FC GOLD Eagles 2:1

76e minuut.
Wojnowski rent richting de bal. Agüero is nu in balbezit. Wojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ghrum - FC GOLD Eagles 2:2

77e minuut.
Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen passt de bal zonder na te denken. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Tellez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Süle stond buitenspel. Grinvalský komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Grepl rent richting de bal. Grepl passt de bal met de wreef. Süle bereikt de bal nog maar net als eerste. Süle schiet op doel. Lambot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - FC GOLD Eagles 3:2

87e minuut.
Dolha kopt de bal weg. Klungelig pakt Waleski de bal. Waleski speelt de bal door. Grinvalský bereikt de bal nog maar net als eerste. Grinvalský schiet op doel. Tellez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Klungelig pakt Monti de bal. Monti speelt de bal door. Süle is nu in balbezit. Süle haalt uit met een fantastische trap. Lambot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - FC GOLD Eagles 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghrum 57%, FC GOLD Eagles 43%.
Ghrum - FC GOLD Eagles 4:2