Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GOLD Eagles Ghrum
nevada2 Tactiek L424
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.6 gemiddelde waardering 57.3
very good Schieten excellent
very good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


8e minuut.
Grepl passt de bal in één keer door. Süle is nu in balbezit. Süle passt de bal zonder na te denken. Monti rent richting de bal. Monti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kukiz onderschept slim de pass. Kukiz passt de bal zonder na te denken. Rubbia is nu in balbezit. Rubbia geeft een lange en hoge pass. Süle maakt een snoekduik en kopt de bal. Grimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń is nu in balbezit. Medoń probeert naar een medespeler te passen. Daar is Waleski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleski draait met de bal, schiet en ... Tellez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Grepl is nu in balbezit. Randa rent richting de bal. Randa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wojnowski de bal. Wojnowski schiet op doel. Tellez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Randa met een sublieme pass. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha passt de bal zonder na te denken. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rubbia kopt de bal weg. Łabuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Monti onderschept slim de pass. Monti haalt uit met een fantastische trap. Grimani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GOLD Eagles - Ghrum 0:1

30e minuut.
Süle kopt de bal weg. Monti rent richting de bal. Łabuński begaat een overtreding. Monti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grepl wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Süle geeft een lange en hoge pass. Daar is Bożyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monti rent richting de bal. Monti schiet op doel. Grimani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GOLD Eagles - Ghrum 0:2

32e minuut.
Waleski heeft problemen om de bal te vangen. Sacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiz begaat een overtreding. Kukiz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero maakt een afschuwelijke overtreding. Agüero krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Monti rent richting de bal. Łabuński controleert de bal met de borst. Monti rent richting de bal. Monti draait met de bal, schiet en ... Grimani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GOLD Eagles - Ghrum 0:3

45e minuut.
Rubbia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbia met een sublieme pass. Monti bereikt de bal nog maar net als eerste. Monti haalt uit met een fantastische trap. Grimani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GOLD Eagles - Ghrum 0:4

45e minuut.
Lambot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GOLD Eagles 49%, Ghrum 51%.
FC GOLD Eagles - Ghrum 0:4

47e minuut.
Łabuński heeft problemen om de bal te vangen. Süle bereikt de bal nog maar net als eerste. Linazza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linazza krijgt een gele kaart. Süle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grepl neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lambot bokst de bal weg. Daar is Monti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GOLD Eagles - Ghrum 0:5

48e minuut.
Rubbia rent richting de bal. Lambot probeert naar een medespeler te passen. Dolha kopt de bal weg. Randa speelt de bal door. Waleski heeft problemen om de bal te vangen. Tellez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Billström bereikt de bal nog maar net als eerste. Billström geeft een lange en hoge pass. Randa speelt de bal door. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tellez trapt de bal weg van het doel. Łukasik kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Wojnowski heeft problemen om de bal te vangen. Billström geeft de bal voor. Łukasik probeert de bal aan de voet te houden. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ursić bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleski verovert de bal door een tackle van achteren. Waleski probeert naar een medespeler te passen. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Łukasik probeert de bal aan de voet te houden. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal zonder na te denken. Grepl bereikt de bal nog maar net als eerste. Grepl schiet op doel. Lambot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Grepl is nu in balbezit. Grepl speelt de bal door. Süle bereikt de bal nog maar net als eerste. Süle haalt uit met een fantastische trap. Lambot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GOLD Eagles - Ghrum 0:6

72e minuut.
Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cabezas de bal. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grinvalský komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Grepl passt de bal zonder na te denken. Łukasik rent richting de bal. Łabuński verovert de bal door een tackle van achteren. Monti is nu in balbezit. Monti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GOLD Eagles 46%, Ghrum 54%.
FC GOLD Eagles - Ghrum 0:6