Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia Pana Kleksa lamusy
bedzie grane Tactiek new
31% Balbezit 69%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
19.8 gemiddelde waardering 51.4
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Güneştepe met een sublieme pass. Steklý is nu in balbezit. Steklý met een sublieme pass. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:1

5e minuut.
Jian speelt de bal door. Hong Kiu kopt de bal weg. Siu Wai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kačar rent richting de bal. Kačar haalt uit met een fantastische trap. Jian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Ka Yik geeft een hoge lob. Halicki kopt de bal weg. Steklý probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Kwun Chung kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:2

13e minuut.
Steklý is nu in balbezit. Steklý geeft een lange en hoge pass. Kačar kan de bal niet met de borst controleren. Kačar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Crişan passt de bal in één keer door. Steklý rent richting de bal. Steklý passt de bal zonder na te denken. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:3

21e minuut.
Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte geeft een hoge lob. Mariátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui schiet op doel. Jian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Kačar verovert de bal door een tackle van achteren. Kačar geeft een hoge lob. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:4

30e minuut.
Kačar probeert naar een medespeler te passen. Steklý is nu in balbezit. Steklý passt de bal zonder na te denken. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:5

33e minuut.
Bajamonte geeft een lange en hoge pass. Kačar rent richting de bal. Sze Hong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kačar raakt geblesseerd tijdens het duel. Kačar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Kačar rent richting de bal. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:6

41e minuut.
Steklý bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Steklý de bal. Steklý passt de bal met de wreef. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte geeft de bal voor. Paal! Kačar heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:7

43e minuut.
Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Steklý de bal. Steklý geeft een lange en hoge pass. Kačar krijgt zijn hoofd ertegen. Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Pana Kleksa 76%, lamusy 24%.
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:8

46e minuut.
Wieża komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wieża geeft de bal voor. Kwun Chung kopt de bal weg. Ka Yik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wieża rent richting de bal. Wieża geeft een lange en hoge pass. Jian bokst de bal weg. Paal!

49e minuut.
Xiaoyang is nu in balbezit. Mariátegui verovert de bal door een tackle van achteren. Mariátegui speelt de bal door. Kačar rent richting de bal. Kačar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sze Hong geeft een lange en hoge pass. Caneda rent richting de bal. Wing Lok schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wing Lok krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Cotea probeert de bal aan de voet te houden. Wing Sing is nu in balbezit. Wing Sing passt de bal in één keer door. Wing Lok is nu in balbezit. Wing Lok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Klungelig pakt Wieża de bal. Wieża geeft een lange en hoge pass. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:9

56e minuut.
Sędek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Wieża rent richting de bal. Wieża speelt de bal door. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:10

70e minuut.
Halicki is nu in balbezit. Halicki geeft de bal voor. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:11

72e minuut.
Halicki speelt de bal door. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Yik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ka Yik krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chudala komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Wieża rent richting de bal. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Kačar rent richting de bal. Kačar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:12

84e minuut.
Xiaoyang kopt de bal weg. Siu Wai rent richting de bal. Met opzet legt Kačar zijn tegenspeler op de grond. Kačar krijgt een gele kaart. Siu Wai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Siu Wai kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Pana Kleksa 64%, lamusy 36%.
Akademia Pana Kleksa - lamusy 0:12