Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KcN Rapolle lamusy
rapol Tactiek new
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 57.9
adequate Schieten outstanding
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe passt de bal met de wreef. Steklý bereikt de bal nog maar net als eerste. Steklý geeft de bal voor. Hoftun krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajamonte is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - lamusy 0:1

8e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe passt de bal in één keer door. Kreß rent richting de bal. Hoftun verovert de bal door een tackle van achteren. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. Kulpa bokst de bal weg. Hoftun rent richting de bal. Hoftun schiet op doel. Kulpa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - lamusy 0:2

10e minuut.
Steklý rent richting de bal. Steklý geeft een lange en hoge pass. Hoftun springt en kopt de bal. Kreß probeert de bal aan de voet te houden. Kulpa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - lamusy 0:3

13e minuut.
Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Steklý is nu in balbezit. Steklý probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte heeft problemen om de bal te vangen. Bajamonte schiet op doel. Kulpa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kreß geeft de bal voor. Houtkoper met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ropśnik de bal onder controle te krijgen. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun schiet op doel. Kulpa bokst de bal weg.

21e minuut.
Galeno met de inworp. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrelo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoftun raakt geblesseerd tijdens het duel. Güneştepe neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - lamusy 0:4

24e minuut.
Galeno rent richting de bal. D`Angelo rent richting de bal. Galeno verovert de bal door een tackle van achteren. Galeno geeft de bal voor. Bajamonte maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - lamusy 0:5

24e minuut.
Klungelig pakt D`Angelo de bal. D`Angelo passt de bal in één keer door. Steklý rent richting de bal. Steklý geeft de bal voor. Hoftun maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Ropśnik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Steklý met een snelle inworp. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - lamusy 0:6

27e minuut.
Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte passt de bal met de wreef. Ropśnik onderschept slim de pass. Hoftun rent richting de bal. Hoftun schiet op doel. Kulpa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kulpa trapt de bal weg. Güneştepe kopt de bal weg. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Güneştepe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bajamonte de bal. Takmaz rent richting de bal. Bajamonte onderschept slim de pass. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ropśnik onderschept slim de pass. Güneştepe onderschept slim de pass. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - lamusy 0:7

42e minuut.
Takmaz probeert naar een medespeler te passen. Magrelo kan de bal niet met de borst controleren. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. Kulpa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - lamusy 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 69%, lamusy 31%.
KcN Rapolle - lamusy 0:8

48e minuut.
Cominotto geeft een lange en hoge pass. Steklý bereikt de bal nog maar net als eerste. Steklý probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel. Kulpa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bajamonte passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ropśnik de bal. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. Kulpa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - lamusy 0:9

58e minuut.
Steklý heeft problemen om de bal te vangen. Steklý passt de bal met de wreef. Güneştepe met een sublieme pass. Hoftun rent richting de bal. Hoftun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Kulpa met een harde bal richting middenveld. Steklý speelt de bal door. Bajamonte heeft problemen om de bal te vangen. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Rozkoszny komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Kačar komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cotea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rueda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krsteski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsteski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prunea komt het veld opgelopen. Wieża komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Güneştepe passt de bal met de wreef. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte passt de bal in één keer door. Kačar is nu in balbezit. Kačar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bajamonte geeft een lange en hoge pass. Kreß heeft problemen om de bal te vangen. Kačar is nu in balbezit. Kačar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - lamusy 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 59%, lamusy 41%.
KcN Rapolle - lamusy 0:10