Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twórcownia Lach Akademia Pana Kleksa
3-5-2.b Tactiek bedzie grane
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 19.5
formidable Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita rent richting de bal. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 1:0

2e minuut.
Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski met een sublieme pass. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Guadarrama krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita draait met de bal, schiet en ... Jian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Carbonell speelt de bal door. Sánchez Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Pérez passt de bal zonder na te denken. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Kmita maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Wyczałkowski passt de bal met de wreef. Zawadzki geeft een lange en hoge pass. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ... Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 2:0

9e minuut.
Kwun Chung speelt de bal door. Hong Kiu is nu in balbezit. Kmita verovert de bal door een tackle van achteren. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Jian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 3:0

16e minuut.
Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski met een sublieme pass. Kmita is nu in balbezit. Kmita schiet op doel. Jian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

18e minuut.
Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 4:0

22e minuut.
Dabradziejus geeft de bal voor. Kmita kopt de bal weg. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 5:0

23e minuut.
Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski rent richting de bal. Kmita rent richting de bal. Kmita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 6:0

24e minuut.
Wyczałkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski geeft de bal voor. Kmita maakt een snoekduik en kopt de bal. Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 7:0

26e minuut.
Sánchez Pérez speelt de bal door. Praśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Guadarrama is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 8:0

32e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell passt de bal met de wreef. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 9:0

32e minuut.
Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wing Lok. Wing Lok krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ka Yik passt de bal zonder na te denken. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski passt de bal in één keer door. Kmita rent richting de bal. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Jian bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Praśniewski de bal. Kwun Chung is nu in balbezit. Guadarrama onderschept slim de pass. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 10:0

42e minuut.
Praśniewski passt de bal in één keer door. Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Zawadzki met een sublieme pass. Kmita rent richting de bal. Kmita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Orrantia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wyczałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Kmita maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 14%, Akademia Pana Kleksa 86%.
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 11:0

47e minuut.
Praśniewski geeft een hoge lob. Jian probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski geeft de bal voor. Kmita krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Praśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Praśniewski passt de bal zonder na te denken. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Guadarrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadarrama draait met de bal, schiet en ... Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Siu Wai de bal. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 12:0

51e minuut.
Klungelig pakt Kwun Chung de bal. Sze Hong rent richting de bal. Sze Hong passt de bal in één keer door. Kmita is nu in balbezit. Kmita schiet op doel. Jian bokst de bal weg. Kmita rent richting de bal. Kmita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 13:0

53e minuut.
Kwun Chung rent richting de bal. Kwun Chung geeft een lange en hoge pass. Kmita is nu in balbezit. Kmita schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Sánchez Pérez met de inworp. Ka Yik bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Inworp. Tat Mo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyang onderschept slim de pass. Xiaoyang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Guadarrama passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wyczałkowski de bal. Praśniewski geeft een hoge lob. Sánchez Pérez is nu in balbezit. Sánchez Pérez haalt uit met een fantastische trap. Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 14:0

60e minuut.
Roveda komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Wing Lok heeft problemen om de bal te vangen. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama passt de bal in één keer door. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sánchez Pérez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ka Yik de bal. Sánchez Pérez is nu in balbezit. Sánchez Pérez geeft de bal voor. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Villalobos komt het veld opgelopen. Busby komt het veld opgelopen. Wyczałkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guadarrama kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ka Yik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wing Lok de bal. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia geeft de bal voor. Kmita maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jian met een harde bal richting middenveld. Xiaoyang kopt de bal weg. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 15:0

69e minuut.
Roveda probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Kmita is nu in balbezit. Kmita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Villalobos rent richting de bal. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Orrantia geeft een lange en hoge pass. Sze Hong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama schiet op doel. Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 16:0

73e minuut.
Kwun Chung geeft een hoge lob. Dabradziejus kopt de bal weg. Busby heeft problemen om de bal te vangen. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Busby probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Kmita springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 17:0

82e minuut.
Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kwun Chung de bal. Guadarrama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadarrama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 18:0

85e minuut.
Jian trapt de bal weg. Wyczałkowski kopt de bal weg. Roveda geeft de bal voor. Busby is nu in balbezit. Busby haalt uit met een fantastische trap. Jian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 15%, Akademia Pana Kleksa 85%.
Twórcownia Lach - Akademia Pana Kleksa 18:0