Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bema Twórcownia Lach
c Tactiek 3-5-2.b
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten formidable
good Passen solid
good Verdedigen very good


13e minuut.
Prandino onderschept slim de pass. Prandino passt de bal met de wreef. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdek verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sánchez Pérez kan de bal niet met de borst controleren. Carbonell rent richting de bal. Prandino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prandino krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bilewicz speelt de bal door. Zawadzki kopt de bal weg. Guadarrama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Szwaja is nu in balbezit. Szwaja geeft een lange en hoge pass. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Orrantia geeft de bal voor. Szolcsánszki kan de bal niet met de borst controleren. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel. Bilewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Twórcownia Lach 0:1

20e minuut.
Szolcsánszki is nu in balbezit. Szolcsánszki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sánchez Pérez de bal. Kmita rent richting de bal. Kmita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dabradziejus kopt de bal weg. Guadarrama probeert naar een medespeler te passen. Abigantus probeert de bal aan de voet te houden. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel. Bilewicz bokst de bal weg.

39e minuut.
Dabradziejus passt de bal zonder na te denken. Zawadzki met een sublieme pass. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Twórcownia Lach 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bema 55%, Twórcownia Lach 45%.
FC Bema - Twórcownia Lach 0:2

54e minuut.
Praśniewski speelt de bal door. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell speelt de bal door. Kmita is nu in balbezit. Kmita haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Orrantia geeft een lange en hoge pass. Guadarrama kopt de bal weg. Klungelig pakt Wyczałkowski de bal. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Kmita springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roveda komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kurdek onderschept slim de pass. Prandino is nu in balbezit. Prandino passt de bal met de wreef. Sot rent richting de bal. Sot draait met de bal, schiet en ... Tilea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Roveda rent richting de bal. Roveda geeft de bal voor. Wakaso heeft problemen om de bal te vangen. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Busby komt het veld opgelopen. Villalobos komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski geeft een hoge lob. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama draait met de bal, schiet en ... Bilewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Twórcownia Lach 0:3

80e minuut.
Wyczałkowski met de inworp. Busby geeft de bal voor. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Twórcownia Lach 0:4

85e minuut.
Villalta kopt de bal weg. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabradziejus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dabradziejus krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Szolcsánszki geeft een lange en hoge pass. Roveda speelt de bal door. Cedrún verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczałkowski geeft de bal voor. Kmita krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Twórcownia Lach 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bema 63%, Twórcownia Lach 37%.
FC Bema - Twórcownia Lach 0:5