Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghrum lamusy
L424 Tactiek new
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Dereniowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agüero geeft een hoge lob. Grepl kan de bal niet met de borst controleren. Rubbia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Monti bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dereniowski zal de hoekschop nemen. Süle maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Halicki met een snelle inworp. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Galeno probeert naar een medespeler te passen. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - lamusy 0:1

22e minuut.
Grepl bereikt de bal nog maar net als eerste. Grepl passt de bal zonder na te denken. Süle is nu in balbezit. Süle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Steklý speelt de bal door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiz is nu in balbezit. Hoftun verovert de bal door een tackle van achteren. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. Tellez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Süle heeft problemen om de bal te vangen. Cominotto is nu in balbezit. Met opzet legt Süle zijn tegenspeler op de grond. Süle krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ursić is nu in balbezit. Ursić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Halicki met een snelle inworp. Steklý geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Hoftun passt de bal zonder na te denken. Houtkoper rent richting de bal. Houtkoper geeft een hoge lob. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Güneştepe kopt de bal weg. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Agüero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Agüero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghrum 55%, lamusy 45%.
Ghrum - lamusy 0:1

46e minuut.
Mas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Steklý is nu in balbezit. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte met een sublieme pass. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - lamusy 0:2

59e minuut.
Güneştepe speelt de bal door. Hoftun is nu in balbezit. Güneştepe geeft een hoge lob. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - lamusy 0:3

61e minuut.
Steklý probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe speelt de bal door. Hoftun rent richting de bal. Hoftun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - lamusy 0:4

65e minuut.
Crişan rent richting de bal. Crişan met een sublieme pass. Galeno is nu in balbezit. Galeno geeft de bal voor. Bajamonte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mas rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan met een sublieme pass. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Tellez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Doeltrap. Kačar komt het veld opgelopen. Osueke komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Steklý bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mas zijn tegenspeler op de grond. Steklý is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mariátegui komt het veld opgelopen. Wieża komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Osueke verovert de bal door een tackle van achteren. Osueke passt de bal met de wreef. Monti rent richting de bal. Monti draait met de bal, schiet en ... van Hasselt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghrum 64%, lamusy 36%.
Ghrum - lamusy 0:4