Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KcN Rapolle FC FAWORYCI
rapol Tactiek 3-5-2
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 59.7
good Schieten outstanding
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Krzystyniak kopt de bal weg. Kulczycki is nu in balbezit. Magrelo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kulczycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulczycki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kulpa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Kreß met een snelle inworp. Krsteski is nu in balbezit. Krsteski passt de bal in één keer door. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ... Endrődi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Rueda met de inworp. Kiigemägi is nu in balbezit. Żurański begaat een overtreding. Żurański krijgt een gele kaart. Kiigemägi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiigemägi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda passt de bal in één keer door. Suárez Santiago is nu in balbezit. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ... Endrődi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - FC FAWORYCI 1:0

9e minuut.
Żurański onderschept slim de pass. Żurański geeft de bal voor. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Krzystyniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Krzystyniak kan de bal niet met de borst controleren. Krzystyniak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zátrok de bal. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kuńdzia geeft de bal voor. Klungelig pakt Takmaz de bal. Żurański geeft een hoge lob. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Magrelo onderschept slim de pass. Zátrok onderschept slim de pass. Zátrok passt de bal met de wreef. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski onderschept slim de pass. Manuszewski geeft een lange en hoge pass. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak schiet op doel. Kulpa bokst de bal weg. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... Kulpa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Krzystyniak kopt de bal weg. Rueda heeft problemen om de bal te vangen. Rueda geeft de bal voor. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parés heeft problemen om de bal te vangen. Endrődi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Zátrok is nu in balbezit. Zátrok passt de bal in één keer door. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak haalt uit met een fantastische trap. Kulpa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KcN Rapolle - FC FAWORYCI 1:1

32e minuut.
Kreß is nu in balbezit. Kreß geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barceló met een snelle inworp. Kulczycki met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak schiet op doel. Kulpa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - FC FAWORYCI 1:2

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Parés de bal onder controle te krijgen. Krsteski rent richting de bal. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KcN Rapolle - FC FAWORYCI 2:2

38e minuut.
Daar is Barceló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barceló geeft de bal voor. Zátrok met een sublieme pass. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zátrok kopt de bal weg. Krzystyniak is nu in balbezit. Magrelo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krzystyniak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Krzystyniak kan niet meer verder spelen. Bryła komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zátrok neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 55%, FC FAWORYCI 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KcN Rapolle - FC FAWORYCI 2:2

51e minuut.
Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas geeft een lange en hoge pass. Macedo da Silva Rodilla is nu in balbezit. Macedo da Silva Rodilla geeft een hoge lob. Suárez Santiago springt en kopt de bal. Endrődi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Endrődi speelt de bal door. Żurański kopt de bal weg. Zátrok probeert naar een medespeler te passen. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Takmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła haalt uit met een fantastische trap. Kulpa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - FC FAWORYCI 2:3

54e minuut.
Inworp. Kuńdzia met de inworp. Rueda probeert naar een medespeler te passen. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Żurański geeft de bal voor. Kulczycki kopt de bal weg. Klungelig pakt Ropśnik de bal. Bryła is nu in balbezit. Bryła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bryła controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rozkoszny komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rueda rent richting de bal. Rueda passt de bal met de wreef. Krsteski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsteski geeft een lange en hoge pass. Pentus onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Macedo da Silva Rodilla neemt de hoekschop. Suárez Santiago springt en kopt de bal. Endrődi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Rueda geeft de bal voor. Endrődi met een sublieme pass. Macedo da Silva Rodilla kopt de bal weg. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik geeft de bal voor. Pentus probeert de bal met de borst te controleren. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Kulpa trapt de bal weg van het doel. Żurański geeft een lange en hoge pass. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... Kulpa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - FC FAWORYCI 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 49%, FC FAWORYCI 51%.
KcN Rapolle - FC FAWORYCI 2:4