Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia Pana Kleksa FC GOLD Eagles
bedzie grane Tactiek nevada2
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
20.7 gemiddelde waardering 46.8
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Koszucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszucki geeft een lange en hoge pass. Waleski rent richting de bal. Waleski haalt uit met een fantastische trap. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Waleski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:1

2e minuut.
Wing Sing probeert naar een medespeler te passen. Ka Yik heeft problemen om de bal te vangen. Waleski is nu in balbezit. Waleski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:2

4e minuut.
Dolha rent richting de bal. Dolha passt de bal in één keer door. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:3

6e minuut.
Medoń met een sublieme pass. Bujok rent richting de bal. Bujok geeft een hoge lob. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kwun Chung met een sublieme pass. Siu Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski onderschept slim de pass. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:4

10e minuut.
Dolha passt de bal in één keer door. Wojnowski rent richting de bal. Bujok rent richting de bal. Bujok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Koszucki met een sublieme pass. Waleski rent richting de bal. Hong Kiu rent richting de bal. Waleski verovert de bal door een tackle van achteren. Waleski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jian trapt de bal weg van het doel. Xiaoyang kopt de bal weg. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:5

23e minuut.
Feddersen onderschept slim de pass. Hong Kiu rent richting de bal. Hong Kiu geeft een hoge lob. Xiaoyang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bujok is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bujok geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Waleski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Jian speelt de bal door. Bujok kopt de bal weg. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:6

32e minuut.
Koszucki speelt de bal door. Feddersen rent richting de bal. Feddersen geeft een lange en hoge pass. Wojnowski springt en kopt de bal. Jian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:7

33e minuut.
Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wojnowski de bal. Dolha rent richting de bal. Dolha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:8

34e minuut.
Zhonglin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wing Sing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleski onderschept slim de pass. Waleski haalt uit met een fantastische trap. Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feddersen neemt de hoekschop. Wojnowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Waleski rent richting de bal. Waleski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:9

35e minuut.
Feddersen met een sublieme pass. Dolha speelt de bal door. Siu Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:10

40e minuut.
Zhonglin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bożyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski schiet op doel. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:11

44e minuut.
Bujok geeft de bal voor. Klungelig pakt Ka Yik de bal. Feddersen is nu in balbezit. Feddersen schiet op doel. Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Pana Kleksa 84%, FC GOLD Eagles 16%.
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:12

46e minuut.
Lambot komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Waleski kan de bal niet met de borst controleren. Feddersen is nu in balbezit. Feddersen speelt de bal door. Waleski is nu in balbezit. Waleski schiet op doel. Jian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Feddersen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wojnowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:13

50e minuut.
Dolha is nu in balbezit. Dolha passt de bal in één keer door. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleski draait met de bal, schiet en ... Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:14

51e minuut.
Kwun Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Dolha geeft de bal voor. Waleski rent richting de bal. Waleski schiet op doel. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:15

55e minuut.
Waleski heeft problemen om de bal te vangen. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen speelt de bal door. Waleski rent richting de bal. Waleski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bujok verovert de bal door een tackle van achteren. Bujok geeft een hoge lob. Koszucki kopt de bal weg. Bujok rent richting de bal. Bujok geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dolha verovert de bal door een tackle van achteren. Waleski rent richting de bal. Dolha speelt de bal door. Klungelig pakt Wojnowski de bal. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siu Wai heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:16

64e minuut.
Tat Mo rent richting de bal. Koszucki verovert de bal door een tackle van achteren. Koszucki geeft de bal voor. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski schiet op doel. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Bujok is nu in balbezit. Koszucki is nu in balbezit. Koszucki geeft een lange en hoge pass. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Jian bokst de bal weg. Kwun Chung heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel. Jian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:17

70e minuut.
Daar is Medoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha passt de bal met de wreef. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:18

71e minuut.
Feddersen passt de bal zonder na te denken. Dolha rent richting de bal. Dolha passt de bal met de wreef. Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tat Mo rent richting de bal. Bujok onderschept slim de pass. Bujok met een sublieme pass. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Waleski is nu in balbezit. Waleski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Grinvalský komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kwun Chung maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Siu Wai heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dolha geeft een lange en hoge pass. Medoń geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Grinvalský de bal onder controle te krijgen. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Pana Kleksa 82%, FC GOLD Eagles 18%.
Akademia Pana Kleksa - FC GOLD Eagles 0:19