Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lamusy FC Bema
new Tactiek c
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 46.9
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Steklý speelt de bal door. Bajamonte speelt de bal door. Klungelig pakt Güneştepe de bal. Güneştepe geeft de bal voor. Hoftun maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC Bema 1:0

3e minuut.
Steklý rent richting de bal. Steklý passt de bal in één keer door. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte geeft een hoge lob. Hoftun maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilewicz bokst de bal weg.

5e minuut.
Crişan geeft de bal voor. Hoftun heeft problemen om de bal te vangen. Abigantus is nu in balbezit. Hoftun verovert de bal door een tackle van achteren. Hoftun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Steklý rent richting de bal. Steklý met een sublieme pass. Wakaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Bilewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC Bema 2:0

11e minuut.
Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan onderschept slim de pass. Kurdek bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurdek zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Cominotto heeft problemen om de bal te vangen. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sot legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. van Hasselt bokst de bal weg.

29e minuut.
Hornauer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cominotto is nu in balbezit. Sot verovert de bal door een tackle van achteren. Sot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC Bema 2:1

43e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun schiet op doel. Szwaja probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Steklý geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hoftun maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Steklý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajamonte is nu in balbezit. Villalta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villalta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 53%, FC Bema 47%.
lamusy - FC Bema 2:1

48e minuut.
Hoftun probeert naar een medespeler te passen. Galeno geeft een lange en hoge pass. Wakaso probeert de bal met de borst te controleren. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Crişan onderschept slim de pass. Crişan geeft een lange en hoge pass. Steklý kopt de bal weg. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Steklý geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cedrún controleert de bal met de borst. Hoftun rent richting de bal. Hoftun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC Bema 3:1

64e minuut.
Crişan speelt de bal door. Galeno is nu in balbezit. Galeno geeft een lange en hoge pass. Bajamonte springt en kopt de bal. Bilewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC Bema 4:1

65e minuut.
Villalta is nu in balbezit. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Steklý speelt de bal door. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Mariátegui komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cedrún verovert de bal door een tackle van achteren. Cedrún probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szwaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Villalta probeert naar een medespeler te passen. Kurdek is nu in balbezit. Steklý tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurdek raakt geblesseerd tijdens het duel. Villalta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Wieża komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kačar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Steklý kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajamonte de bal. Wakaso is nu in balbezit. Bajamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Bilewicz bokst de bal weg. Klungelig pakt Szwaja de bal. Kačar is nu in balbezit. Kačar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - FC Bema 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 51%, FC Bema 49%.
lamusy - FC Bema 5:1