Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bema lamusy
c Tactiek new
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 57
goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Halicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Villalta de bal. Güneştepe speelt de bal door. Halicki geeft een hoge lob. Hoftun maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Sziegl speelt de bal door. Crişan speelt de bal door. Klungelig pakt Galeno de bal. Galeno geeft een hoge lob. Hoftun krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Steklý onderschept slim de pass. Steklý passt de bal in één keer door. Bajamonte rent richting de bal. Steklý is nu in balbezit. Steklý draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hornauer rent richting de bal. Hornauer speelt de bal door. Cotea is nu in balbezit. Sot verovert de bal door een tackle van achteren. Sot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Halicki probeert naar een medespeler te passen. Crişan is nu in balbezit. Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Hoftun maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - lamusy 0:1

22e minuut.
Kurdek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wakaso de bal. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte onderschept slim de pass. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hornauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornauer probeert naar een medespeler te passen. Sot rent richting de bal. Sot haalt uit met een fantastische trap. van Hasselt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
van Hasselt met een harde bal richting middenveld. Güneştepe kopt de bal weg. Kurdek is nu in balbezit. Hoftun onderschept slim de pass. Hoftun geeft de bal voor. Paal! Bilewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bajamonte rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - lamusy 0:2

32e minuut.
Klungelig pakt Halicki de bal. Halicki met een sublieme pass. Bajamonte speelt de bal door. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - lamusy 0:3

38e minuut.
Steklý kopt de bal weg. Bajamonte is nu in balbezit. Villalta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villalta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bajamonte raakt geblesseerd tijdens het duel. Güneştepe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hoftun krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bilewicz met een sublieme pass. Cominotto kopt de bal weg. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe geeft de bal voor. Hoftun krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Steklý kan de bal niet met de borst controleren. Prandino is nu in balbezit. Steklý tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steklý krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bema 55%, lamusy 45%.
FC Bema - lamusy 0:3

48e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoftun de bal. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. Bilewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Sziegl probeert naar een medespeler te passen. Szolcsánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bajamonte krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Bajamonte rent richting de bal. Kurdek verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güneştepe. Güneştepe krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe passt de bal met de wreef. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - lamusy 0:4

60e minuut.
Steklý speelt de bal door. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe geeft een hoge lob. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Wieża komt het veld opgelopen. Caneda komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Houtkoper passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bajamonte de bal. Kurdek is nu in balbezit. Bajamonte onderschept slim de pass. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Bilewicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kačar komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sziegl rent richting de bal. Sziegl speelt de bal door. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot draait met de bal, schiet en ... van Hasselt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - lamusy 1:4

89e minuut.
Houtkoper bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoper geeft een lange en hoge pass. Kačar kopt de bal weg. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - lamusy 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bema 68%, lamusy 32%.
FC Bema - lamusy 1:5