Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GOLD Eagles KcN Rapolle
nevada2 Tactiek rapol
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 50.9
excellent Schieten good
solid Passen good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Bożyk geeft een lange en hoge pass. Waleski kopt de bal weg. Kreß heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel. Kulpa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Rueda geeft een lange en hoge pass. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago passt de bal zonder na te denken. Krsteski rent richting de bal. Krsteski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Łabuński geeft een hoge lob. Kreß bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreß geeft een hoge lob. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Kulpa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsteski verovert de bal door een tackle van achteren. Krsteski passt de bal met de wreef. Suárez Santiago is nu in balbezit. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Medoń verovert de bal door een tackle van achteren. Medoń geeft de bal voor. Inworp. Macedo da Silva Rodilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Angelo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Feddersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiigemägi is nu in balbezit. Medoń verovert de bal door een tackle van achteren. Medoń geeft een hoge lob. Wojnowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bujok geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ropśnik de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bujok geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Waleski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Waleski de bal. Medoń speelt de bal door. Feddersen speelt de bal door. Waleski rent richting de bal. Waleski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Inworp. Linazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujok probeert naar een medespeler te passen. Waleski rent richting de bal. Waleski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rueda. Feddersen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dolha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Waleski kopt de bal weg. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Kulpa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GOLD Eagles 48%, KcN Rapolle 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GOLD Eagles - KcN Rapolle 0:0

46e minuut.
Kiigemägi met een sublieme pass. Macedo da Silva Rodilla is nu in balbezit. Macedo da Silva Rodilla probeert naar een medespeler te passen. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo haalt uit met een fantastische trap. Lambot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Feddersen rent richting de bal. Takmaz is nu in balbezit. Feddersen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feddersen krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Dolha is nu in balbezit. Dolha geeft een lange en hoge pass. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Rozkoszny komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bożyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rueda met een sublieme pass. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC GOLD Eagles - KcN Rapolle 0:1

69e minuut.
Feddersen rent richting de bal. Magrelo geeft een hoge lob. Suárez Santiago is nu in balbezit. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
D`Angelo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linazza. D`Angelo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kiigemägi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lambot met een sublieme pass. Dolha kopt de bal weg. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleski schiet op doel. Kulpa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grinvalský komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Koszucki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kreß de bal. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Kulpa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GOLD Eagles - KcN Rapolle 1:1

85e minuut.
Medoń onderschept slim de pass. Medoń geeft een hoge lob. Grinvalský bereikt de bal nog maar net als eerste. Grinvalský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GOLD Eagles - KcN Rapolle 2:1

86e minuut.
Suárez Santiago passt de bal zonder na te denken. Daar is Ropśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grinvalský rent richting de bal. Grinvalský haalt uit met een fantastische trap. Kulpa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Koszucki passt de bal zonder na te denken. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreß verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski onderschept slim de pass. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GOLD Eagles 41%, KcN Rapolle 59%.
FC GOLD Eagles - KcN Rapolle 2:1