Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KcN Rapolle FC GOLD Eagles
rapol Tactiek nevada2
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
50.6 gemiddelde waardering 57.1
adequate Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Grimani met een sublieme pass. Dolha kopt de bal weg. Daar is Ropśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski schiet op doel. Kulpa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Takmaz onderschept slim de pass. Takmaz geeft de bal voor. Łabuński kopt de bal weg. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Kulpa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Randa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolha met een sublieme pass. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - FC GOLD Eagles 0:1

26e minuut.
Macedo da Silva Rodilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo da Silva Rodilla passt de bal in één keer door. Krsteski rent richting de bal. Krsteski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bożyk de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Daar is Bożyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Linazza passt de bal zonder na te denken. Waleski is nu in balbezit. Waleski passt de bal met de wreef. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Kulpa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Sacarías kopt de bal weg. Dolha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magrelo. Magrelo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Krsteski passt de bal met de wreef. Legnami heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łabuński. Legnami raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Legnami kan niet meer verder spelen. D`Angelo komt het veld opgelopen. Kiigemägi met een snel genomen vrije trap. Bożyk kopt de bal weg. Krsteski probeert naar een medespeler te passen. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 56%, FC GOLD Eagles 44%.
KcN Rapolle - FC GOLD Eagles 0:1

46e minuut.
Lambot komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Koszucki passt de bal zonder na te denken. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha passt de bal zonder na te denken. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel. Kulpa bokst de bal weg.

48e minuut.
Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk rent richting de bal. Suárez Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rozkoszny komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Grinvalský komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 65%, FC GOLD Eagles 35%.
KcN Rapolle - FC GOLD Eagles 0:1