Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia Pana Kleksa FC FAWORYCI
bedzie grane Tactiek 3-5-2
36% Balbezit 64%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 58
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Żurański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Spyrka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spyrka geeft een lange en hoge pass. Kulczycki krijgt zijn hoofd ertegen. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Barceló is nu in balbezit. Barceló passt de bal met de wreef. Wing Sing heeft problemen om de bal te vangen. Wing Sing schiet op doel. Endrődi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:0

11e minuut.
Zátrok passt de bal in één keer door. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański geeft de bal voor. Kulczycki krijgt zijn hoofd ertegen. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:1

12e minuut.
Bryła kopt de bal weg. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański probeert naar een medespeler te passen. Bryła rent richting de bal. Bryła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jian met een harde bal richting middenveld. Zátrok kopt de bal weg. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:2

17e minuut.
Żurański is nu in balbezit. Żurański geeft een lange en hoge pass. Zátrok kopt de bal weg. Daar is Bryła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ka Yik probeert de bal aan de voet te houden. Zátrok rent richting de bal. Zátrok passt de bal met de wreef. Bryła is nu in balbezit. Bryła haalt uit met een fantastische trap. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:3

21e minuut.
Żurański is nu in balbezit. Żurański passt de bal in één keer door. Zátrok is nu in balbezit. Zátrok geeft de bal voor. Kulczycki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jian speelt de bal door. Pentus kopt de bal weg. Siu Wai heeft problemen om de bal te vangen. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:4

24e minuut.
Barceló zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki passt de bal in één keer door. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła schiet op doel. Paal! Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Manuszewski speelt de bal door. Zátrok kan de bal niet met de borst controleren. Zátrok passt de bal met de wreef. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański geeft een hoge lob. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulczycki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kulczycki rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barceló geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zátrok rent richting de bal. Zátrok geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:5

31e minuut.
Siu Wai rent richting de bal. Kulczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki met een sublieme pass. Bryła is nu in balbezit. Bryła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:6

38e minuut.
Ka Yik met de inworp. Wing Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żurański krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ka Yik met een snelle inworp. Wing Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański verovert de bal door een tackle van achteren. Żurański met een sublieme pass. Daar is Bryła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żurański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bryła kopt de bal weg. Zátrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Siu Wai geeft een lange en hoge pass. Manuszewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła draait met de bal, schiet en ... Hong Kiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Pana Kleksa 70%, FC FAWORYCI 30%.
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:7

46e minuut.
Zhonglin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

46e minuut.
Dueñas rent richting de bal. Dueñas geeft de bal voor. Kwun Chung probeert de bal met de borst te controleren. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. Jian bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:8

50e minuut.
Hong Kiu trapt de bal weg. Zátrok speelt de bal door. Bryła heeft problemen om de bal te vangen. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:9

53e minuut.
Spyrka geeft een lange en hoge pass. Bryła kopt de bal weg. Hong Kiu heeft problemen om de bal te vangen. Zátrok is nu in balbezit. Zátrok schiet op doel. Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:10

55e minuut.
Barceló heeft problemen om de bal te vangen. Barceló passt de bal met de wreef. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:11

58e minuut.
Żurański geeft een hoge lob. Kwun Chung rent richting de bal. Kulczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:12

59e minuut.
Zátrok probeert naar een medespeler te passen. Żurański is nu in balbezit. Żurański passt de bal in één keer door. Bryła rent richting de bal. Bryła draait met de bal, schiet en ... Jian bokst de bal weg. Bryła geeft de bal voor. Sze Hong heeft problemen om de bal te vangen. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barceló zal de hoekschop nemen. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bryła is nu in balbezit. Bryła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:13

61e minuut.
Wing Lok speelt de bal door. Wing Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bryła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zátrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok schiet op doel. Jian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:14

64e minuut.
Barceló rent richting de bal. Barceló speelt de bal door. Zátrok is nu in balbezit. Daar is Zátrok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zátrok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Barceló zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki passt de bal zonder na te denken. Bryła rent richting de bal. Bryła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jian trapt de bal weg. Xiaoyang kopt de bal weg. Zátrok probeert naar een medespeler te passen. Bryła rent richting de bal. Bryła draait met de bal, schiet en ... Jian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Siu Wai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sze Hong de bal. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki schiet op doel. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żurański rent richting de bal. Żurański passt de bal met de wreef. Bryła rent richting de bal. Bryła haalt uit met een fantastische trap. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:15

76e minuut.
Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kulczycki de bal. Kulczycki schiet op doel. Jian probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Żurański probeert naar een medespeler te passen. Zátrok rent richting de bal. Zátrok geeft een hoge lob. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kwun Chung kopt de bal weg. Parés probeert de bal met de borst te controleren. Parés geeft de bal voor. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spyrka met een snelle inworp. Żurański rent richting de bal. Żurański passt de bal met de wreef. Bryła is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hong Kiu rent richting de bal. Hong Kiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barceló met de inworp. Kulczycki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Pana Kleksa 75%, FC FAWORYCI 25%.
Akademia Pana Kleksa - FC FAWORYCI 1:15