Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tury Kubona Real Żubry
xd taktiik Tactiek ustawienie
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 55.5
poor Schieten formidable
poor Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Petcu is nu in balbezit. Petcu geeft de bal voor. Sinovčić kopt de bal weg. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Real Żubry 0:1

3e minuut.
Hukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hukka passt de bal in één keer door. Petcu speelt de bal door. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić draait met de bal, schiet en ... Oktar bokst de bal weg.

9e minuut.
Corovsenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Corovsenco probeert naar een medespeler te passen. Thế Lâm rent richting de bal. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hukka verovert de bal door een tackle van achteren. Hukka passt de bal in één keer door. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Oktar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Real Żubry 0:2

23e minuut.
Petcu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Thế Lâm de bal. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Real Żubry 0:3

25e minuut.
Kasztan heeft problemen om de bal te vangen. Corovsenco speelt de bal door. Hukka probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Corovsenco heeft problemen om de bal te vangen. Corovsenco probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Oktar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Real Żubry 0:4

28e minuut.
Klungelig pakt Sinovčić de bal. Rodríguez Melenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinovčić verovert de bal door een tackle van achteren. Sinovčić haalt uit met een fantastische trap. Oktar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Real Żubry 0:5

31e minuut.
Hukka speelt de bal door. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Oktar bokst de bal weg.

32e minuut.
Sinovčić rent richting de bal. Rodríguez Melenas verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Liska geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sinovčić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Liska neemt de hoekschop. Sinovčić kopt de bal weg. Klungelig pakt Czyż de bal. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Real Żubry 0:6

37e minuut.
Petcu is nu in balbezit. Petcu geeft een lange en hoge pass. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Melenas probeert de bal aan de voet te houden. Oktar bokst de bal weg.

37e minuut.
Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska geeft een lange en hoge pass. Petcu speelt de bal door. Corovsenco geeft de bal voor. Sinovčić maakt een snoekduik en kopt de bal. Oktar bokst de bal weg. Daar is Rodríguez Melenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinovčić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Real Żubry 0:7

40e minuut.
Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Thế Lâm probeert de bal aan de voet te houden. Hukka probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Oktar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Real Żubry 0:8

42e minuut.
Sinovčić passt de bal met de wreef. Petcu is nu in balbezit. Petcu passt de bal in één keer door. Hukka geeft een lange en hoge pass. Sinovčić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Mateja kopt de bal weg. Drechsl bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsl met een sublieme pass. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tury Kubona 78%, Real Żubry 22%.
Tury Kubona - Real Żubry 0:8

47e minuut.
Mateja verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Liska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petcu geeft de bal voor. Smyczyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Hukka probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm is nu in balbezit. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński schiet op doel. Oktar bokst de bal weg.

56e minuut.
Dranirskiy geeft een hoge lob. Zanutti kopt de bal weg. Liska rent richting de bal. Liska geeft een hoge lob. Dranirskiy probeert de bal aan de voet te houden. Oktar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Oktar niet meer kan verder spelen. Fiorella komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Hukka speelt de bal door. Sinovčić rent richting de bal. Öhlmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Öhlmann krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Mateja rent richting de bal. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu met een sublieme pass. Liska rent richting de bal. Liska geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Smyczyński passt de bal in één keer door. Corovsenco speelt de bal door. Liska met een sublieme pass. Sinovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinovčić haalt uit met een fantastische trap. Fiorella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Real Żubry 0:9

67e minuut.
Czyż geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corovsenco met een snelle inworp. Petcu rent richting de bal. Petcu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Real Żubry 0:10

69e minuut.
Petcu passt de bal in één keer door. Corovsenco rent richting de bal. Corovsenco passt de bal in één keer door. Hukka is nu in balbezit. Hukka passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rodríguez Melenas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Corovsenco de bal. Corovsenco passt de bal zonder na te denken. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kasztan is nu in balbezit. Hukka begaat een overtreding. Kasztan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortegón komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaradoukas komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hukka rent richting de bal. Hukka passt de bal met de wreef. Petcu is nu in balbezit. Petcu haalt uit met een fantastische trap. Thế Lâm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hukka speelt de bal door. Liska rent richting de bal. Liska geeft de bal voor. Zaradoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradoukas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ortegón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortegón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tury Kubona 85%, Real Żubry 15%.
Tury Kubona - Real Żubry 0:10