Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matek Łobez Saska Małkinia
awruk Tactiek Laga P-High MC
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.2 gemiddelde waardering 53.1
adequate Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Ricchi rent richting de bal. Häberli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saralegui. Saralegui krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Kolega speelt de bal door. Ricchi speelt de bal door. Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Saska Małkinia 0:1

17e minuut.
Virtejaru speelt de bal door. Kolega probeert naar een medespeler te passen. Häberli heeft problemen om de bal te vangen. Häberli draait met de bal, schiet en ... Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Saska Małkinia 0:2

20e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Kotorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kotorowski probeert naar een medespeler te passen. Karcı geeft een lange en hoge pass. Dyrek krijgt zijn hoofd ertegen. Tankink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dyrek rent richting de bal. Dyrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Saska Małkinia 1:2

21e minuut.
Karcı rent richting de bal. Häberli verovert de bal door een tackle van achteren. Häberli passt de bal zonder na te denken. Ricchi heeft problemen om de bal te vangen. Ricchi draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Dymerski passt de bal in één keer door. Kapidžić rent richting de bal. Häberli verovert de bal door een tackle van achteren. Häberli schiet op doel. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Saska Małkinia 1:3

34e minuut.
Häberli onderschept slim de pass. Häberli passt de bal met de wreef. Daar is Ricchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Saska Małkinia 1:4

38e minuut.
Jaruga kopt de bal weg. Siewierski heeft problemen om de bal te vangen. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli rent richting de bal. Häberli draait met de bal, schiet en ... Paal! Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Dymerski probeert naar een medespeler te passen. Acevedo probeert de bal aan de voet te houden. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Tankink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Saska Małkinia 2:4

41e minuut.
Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli passt de bal met de wreef. Kolega rent richting de bal. Kolega geeft de bal voor. Ricchi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kolega met een sublieme pass. Kapidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli rent richting de bal. Häberli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 56%, Saska Małkinia 44%.
Matek Łobez - Saska Małkinia 2:4

47e minuut.
Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga geeft een lange en hoge pass. Daar is Nicht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi draait met de bal, schiet en ... Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Gagnidze geeft de bal voor. Matyja kopt de bal weg. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tankink trapt de bal weg van het doel. Virtejaru kopt de bal weg. Häberli rent richting de bal. Häberli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Virtejaru speelt de bal door. Klungelig pakt Kolega de bal. Kolega met een sublieme pass. Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli draait met de bal, schiet en ... Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Virtejaru met de inworp. Kolega geeft de bal voor. Dymerski rent richting de bal. Ricchi onderschept slim de pass. Ricchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ricchi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dymerski. Ricchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Acevedo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jaruga kopt de bal weg. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi schiet op doel. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Jaruga geeft de bal voor. Saralegui is nu in balbezit. Häberli onderschept slim de pass. Häberli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Saska Małkinia 2:5

69e minuut.
Acevedo met een snelle inworp. Karcı rent richting de bal. Karcı passt de bal zonder na te denken. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... Tankink bokst de bal weg.

71e minuut.
Klungelig pakt Dyrek de bal. Zanoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyrek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Allbutt komt het veld opgelopen. Tepe komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Tankink probeert naar een medespeler te passen. Virtejaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Saralegui de bal. Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli haalt uit met een fantastische trap. Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Saska Małkinia 2:6

77e minuut.
Dymerski passt de bal in één keer door. Daar is Tepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricchi onderschept slim de pass. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Saska Małkinia 2:7

87e minuut.
Kolega kopt de bal weg. Klungelig pakt Häberli de bal. Häberli passt de bal in één keer door. Ricchi rent richting de bal. Ricchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 60%, Saska Małkinia 40%.
Matek Łobez - Saska Małkinia 2:7