Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saska Małkinia Matek Łobez
Szpikurec Tactiek awruk
45% Balbezit 55%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
61.1 gemiddelde waardering 39.3
very good Schieten average
solid Passen good
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Jaruga is nu in balbezit. Rosina onderschept slim de pass. Rosina met een sublieme pass. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis schiet op doel. Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek probeert naar een medespeler te passen. Kapidžić rent richting de bal. Rosina verovert de bal door een tackle van achteren. Matyja geeft een lange en hoge pass. Dixon bokst de bal weg.

15e minuut.
Saralegui controleert de bal met de borst. Kirsten rent richting de bal. Rosina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosina geeft de bal voor. Aloupogiannis krijgt zijn hoofd ertegen. Arbutina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - Matek Łobez 1:0

19e minuut.
Doeltrap. Dixon trapt de bal weg van het doel. Rosina kopt de bal weg. Kirsten rent richting de bal. Kirsten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez geeft een hoge lob. Saralegui probeert de bal aan de voet te houden. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kosowski passt de bal met de wreef. Kirsten heeft problemen om de bal te vangen. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis schiet op doel. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - Matek Łobez 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saska Małkinia 42%, Matek Łobez 58%.
Saska Małkinia - Matek Łobez 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Dymerski de bal. Dymerski geeft een lange en hoge pass. Gentier heeft problemen om de bal te vangen. Dyrek rent richting de bal. Dyrek haalt uit met een fantastische trap. Dixon bokst de bal weg.

48e minuut.
Dyrek kopt de bal weg. Kotorowski rent richting de bal. Martínez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martínez krijgt een gele kaart. Kotorowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kotorowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dixon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - Matek Łobez 2:1

51e minuut.
Dymerski is nu in balbezit. Bailescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bailescu geeft een lange en hoge pass. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis schiet op doel. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - Matek Łobez 3:1

53e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez geeft een lange en hoge pass. Nicht heeft problemen om de bal te vangen. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis passt de bal met de wreef. Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Matyja is nu in balbezit. Matyja passt de bal met de wreef. Daar is Gentier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Aloupogiannis is nu in balbezit. Saralegui onderschept slim de pass. Kirsten verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsten schiet op doel. Arbutina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - Matek Łobez 4:1

71e minuut.
Inworp. Tepe komt het veld opgelopen. Allbutt komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu geeft een lange en hoge pass. Kirsten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rosina onderschept slim de pass. Rosina geeft de bal voor. Saralegui heeft problemen om de bal te vangen. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis passt de bal zonder na te denken. Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten onderschept slim de pass. Kirsten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Allbutt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosowski. Allbutt raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaruga met een snel genomen vrije trap. Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saska Małkinia 35%, Matek Łobez 65%.
Saska Małkinia - Matek Łobez 4:1