Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Giszowiec Katowice Guards
Moja Tactiek Wang
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 43.3
very good Schieten good
very good Passen very good
good Verdedigen average


6e minuut.
Baxter passt de bal zonder na te denken. Fakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakılı passt de bal in één keer door. Şeicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeicaru schiet op doel. Tabouris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Baxter passt de bal zonder na te denken. Fakılı met een sublieme pass. Şeicaru met een sublieme pass. Taffarelli rent richting de bal. Taffarelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Chudala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniewek is nu in balbezit. Butilică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gniewek raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chudala neemt zijn aanloop. Kornas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chudala rent richting de bal. Chudala haalt uit met een fantastische trap. Kornas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Kowalik geeft een lange en hoge pass. Grymel kopt de bal weg. Somaro rent richting de bal. Gniewek onderschept slim de pass. Gniewek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pekarek rent richting de bal. Pekarek geeft een lange en hoge pass. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek draait met de bal, schiet en ... Kornas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Guards 1:0

26e minuut.
Moskała is nu in balbezit. Taffarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moskała. Taffarelli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Taffarelli kan niet meer verder spelen. Bojescu komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Karagiannis geeft een lange en hoge pass. Pekarek is nu in balbezit. Pekarek passt de bal met de wreef. Gniewek rent richting de bal. Gniewek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Greňko verovert de bal door een tackle van achteren. Greňko met een sublieme pass. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek schiet op doel. Kornas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 35%, Guards 65%.
KS Giszowiec Katowice - Guards 1:0

50e minuut.
Inworp. Quốc Mạnh komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Somaro kopt de bal weg. Pekarek rent richting de bal. Daar is Pekarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekarek geeft een lange en hoge pass. Grymel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Karagiannis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marszczynkiewicz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Fakılı rent richting de bal. Greňko onderschept slim de pass. Greňko probeert naar een medespeler te passen. Grymel is nu in balbezit. Grymel haalt uit met een fantastische trap. Kornas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Opdenacker speelt de bal door. Daar is Chudala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grymel rent richting de bal. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Greňko rent richting de bal. Met opzet legt Şeicaru zijn tegenspeler op de grond. Greňko raakt geblesseerd tijdens het duel. Şeicaru heeft problemen om de bal te vangen. Greňko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek draait met de bal, schiet en ... Kornas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Guards 2:0

81e minuut.
Fakılı heeft problemen om de bal te vangen. Chudala rent richting de bal. Fakılı begaat een overtreding. Fakılı krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Baxter heeft problemen om de bal te vangen. Grymel is nu in balbezit. Grymel geeft een lange en hoge pass. Gniewek heeft problemen om de bal te vangen. Gniewek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Grymel kopt de bal weg. Opdenacker rent richting de bal. Opdenacker geeft een hoge lob. Gniewek heeft problemen om de bal te vangen. Gniewek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 33%, Guards 67%.
KS Giszowiec Katowice - Guards 2:0