Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIOSŁAPL WKS Strumyk Sitkówka
jazda Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
43.9 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten good
average Passen very good
good Verdedigen average


23e minuut.
Ladegård geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarrés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasymiuk rent richting de bal. Harasymiuk geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Villena is nu in balbezit. Parys is nu in balbezit. Villena rent richting de bal. Villena draait met de bal, schiet en ... Duprat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Villena met een sublieme pass. Kowalski is nu in balbezit. Parys is nu in balbezit. Villena rent richting de bal. Villena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Harasymiuk passt de bal met de wreef. Inworp. Maqueira met de inworp. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Maqueira met een sublieme pass. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena met een sublieme pass. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kowalski met een snelle inworp. Kocur is nu in balbezit. Kocur met een sublieme pass. Villena is nu in balbezit. Villena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - WKS Strumyk Sitkówka 1:0

42e minuut.
Masciari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verrando met een snelle inworp. van Duysse geeft een lange en hoge pass. Valerie krijgt zijn hoofd ertegen. Bruschi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 50%, WKS Strumyk Sitkówka 50%.
WIOSŁAPL - WKS Strumyk Sitkówka 1:0

47e minuut.
van Duysse is nu in balbezit. van Duysse passt de bal zonder na te denken. Fornerone rent richting de bal. Valerie verovert de bal door een tackle van achteren. Valerie schiet op doel. Bruschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Tarrés passt de bal in één keer door. van Duysse bereikt de bal nog maar net als eerste. van Duysse geeft een lange en hoge pass. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie haalt uit met een fantastische trap. Bruschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Fornerone neemt vlug de vrije trap. Daar is Villena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocur met een sublieme pass. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ladegård probeert naar een medespeler te passen. Kopytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko geeft een hoge lob. Kowalski controleert de bal met de borst. Kowalski schiet op doel. Duprat bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 48%, WKS Strumyk Sitkówka 52%.
WIOSŁAPL - WKS Strumyk Sitkówka 1:0