Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matek Łobez Tury Kubona
awruk Tactiek xd taktiik
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten very good
good Passen very good
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Mai Trần speelt de bal door. Skrzetuski speelt de bal door. Maniu rent richting de bal. Maniu haalt uit met een fantastische trap. Arbutina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Tury Kubona 0:1

6e minuut.
Mateja passt de bal zonder na te denken. Skrzetuski is nu in balbezit. Skrzetuski probeert naar een medespeler te passen. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Tury Kubona 0:2

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaruga met een harde bal richting middenveld. Mai Trần kopt de bal weg. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kapidžić speelt de bal door. Dyrek rent richting de bal. Dyrek met een sublieme pass. Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Borubar met een sublieme pass. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần speelt de bal door. Klungelig pakt Garbelli de bal. Garbelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Maniu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dybvik komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Mai Trần verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Trần speelt de bal door. Klungelig pakt Dybvik de bal. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
da Cunha geeft een hoge lob. Inworp. Matyja met een snelle inworp. Dyrek rent richting de bal. Dyrek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dymerski geeft een hoge lob. Dyrek kopt de bal weg. Mainoldi probeert de bal aan de voet te houden. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... Hasengrab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Siewierski trapt de bal weg van het doel. Mai Trần kopt de bal weg. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybvik rent richting de bal. Dybvik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dyrek kopt de bal weg. Deans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kotorowski probeert de bal met de borst te controleren. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap. Hasengrab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Nicht verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Trần verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Trần met een sublieme pass. Dybvik is nu in balbezit. Dybvik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 46%, Tury Kubona 54%.
Matek Łobez - Tury Kubona 0:2

54e minuut.
Matyja probeert naar een medespeler te passen. Karcı speelt de bal door. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Tury Kubona 1:2

60e minuut.
Daar is Mai Trần, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Trần speelt de bal door. Garbelli rent richting de bal. Garbelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Tury Kubona 1:3

70e minuut.
Inworp. Allbutt komt het veld opgelopen. Tepe komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mainoldi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dymerski met een snelle inworp. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Borubar passt de bal in één keer door. Skrzetuski is nu in balbezit. Skrzetuski speelt de bal door. Dybvik rent richting de bal. Dybvik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Karcı kopt de bal weg. Klungelig pakt Tepe de bal. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli haalt uit met een fantastische trap. Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Tury Kubona 1:4

89e minuut.
Dymerski kopt de bal weg. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski passt de bal in één keer door. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 43%, Tury Kubona 57%.
Matek Łobez - Tury Kubona 1:4