Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Strumyk Sitkówka KS Giszowiec Katowice
Normal Tactiek Moja
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 52.3
redelijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Greňko met een sublieme pass. Opdenacker is nu in balbezit. Opdenacker speelt de bal door. Grymel is nu in balbezit. Grymel haalt uit met een fantastische trap. Duprat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Valerie kopt de bal weg. Catalán onderschept slim de pass. Pekarek speelt de bal door. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Harasymiuk de bal. Catalán rent richting de bal. Harasymiuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harasymiuk krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Greňko probeert naar een medespeler te passen. Pekarek rent richting de bal. Pekarek probeert naar een medespeler te passen. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek haalt uit met een fantastische trap. Duprat bokst de bal weg.

17e minuut.
van Duysse met de inworp. Pekarek controleert de bal met de borst. Harasymiuk onderschept slim de pass. Harasymiuk met een sublieme pass. van Duysse geeft een lange en hoge pass. Tabouris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kowalik geeft een hoge lob. Inworp. Kokamägi met een snelle inworp. Tarrés geeft de bal voor. Harasymiuk kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pekarek kopt de bal weg. Grymel speelt de bal door. Daar is Franck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudala rent richting de bal. Chudala haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Strumyk Sitkówka 53%, KS Giszowiec Katowice 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Strumyk Sitkówka - KS Giszowiec Katowice 0:0

46e minuut.
Moskała heeft problemen om de bal te vangen. Moskała met een sublieme pass. Pekarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekarek geeft de bal voor. Gniewek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Opdenacker speelt de bal door. Franck rent richting de bal. Chudala onderschept slim de pass. Chudala haalt uit met een fantastische trap. Duprat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quốc Mạnh komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Perlik is nu in balbezit. Opdenacker rent richting de bal. Opdenacker passt de bal zonder na te denken. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek draait met de bal, schiet en ... Duprat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - KS Giszowiec Katowice 0:1

59e minuut.
Gniewek rent richting de bal. Gniewek haalt uit met een fantastische trap. Cassitto probeert de bal aan de voet te houden. Chudala is nu in balbezit. Chudala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Quốc Mạnh is nu in balbezit. Perlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdenacker begaat een overtreding. Opdenacker krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kokamägi passt de bal zonder na te denken. Tarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrés probeert naar een medespeler te passen. Valerie is nu in balbezit. Valerie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Strumyk Sitkówka 57%, KS Giszowiec Katowice 43%.
WKS Strumyk Sitkówka - KS Giszowiec Katowice 0:1