Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Giszowiec Katowice WKS Strumyk Sitkówka
NewsTOP Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
17 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten good
very good Passen very good
good Verdedigen average


2e minuut.
Coyle passt de bal met de wreef. van Duysse rent richting de bal. van Duysse geeft een hoge lob. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - WKS Strumyk Sitkówka 0:1

5e minuut.
Coyle rent richting de bal. Coyle geeft de bal voor. Karagiannis kopt de bal weg. Catalán heeft problemen om de bal te vangen. van Duysse bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabouris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Daar is Kokamägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudala rent richting de bal. Chudala passt de bal zonder na te denken. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek draait met de bal, schiet en ... Duprat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Gniewek is nu in balbezit. Verrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek verovert de bal door een tackle van achteren. Gniewek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cassitto de bal onder controle te krijgen. Duprat bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chudala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Giszowiec Katowice - WKS Strumyk Sitkówka 1:1

26e minuut.
van Duysse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasymiuk geeft een lange en hoge pass. Lutzu heeft problemen om de bal te vangen. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Harasymiuk passt de bal met de wreef. Tarrés rent richting de bal. Tarrés probeert naar een medespeler te passen. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie draait met de bal, schiet en ... Tabouris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Moskała controleert de bal met de borst. Moskała geeft een hoge lob. Daar is Cassitto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
van Duysse geeft de bal voor. Tabouris probeert naar een medespeler te passen. Kokamägi kopt de bal weg. Valerie is nu in balbezit. Valerie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 66%, WKS Strumyk Sitkówka 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Giszowiec Katowice - WKS Strumyk Sitkówka 1:1

49e minuut.
Perlik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Audytor komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Audytor is nu in balbezit. Audytor geeft een lange en hoge pass. Pekarek met een sublieme pass. Chudala is nu in balbezit. Chudala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Kowalik komt het veld opgelopen. Pikuła komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duprat trapt de bal weg. Lange kopt de bal weg. Chudala is nu in balbezit. Chudala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cassitto passt de bal in één keer door. Chudala rent richting de bal. Chudala passt de bal in één keer door. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek haalt uit met een fantastische trap. Duprat bokst de bal weg.

72e minuut.
van Duysse is nu in balbezit. Baszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Baszkiewicz met een sublieme pass. Gniewek rent richting de bal. Gniewek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Gniewek is nu in balbezit. Gniewek passt de bal in één keer door. Chudala is nu in balbezit. Chudala schiet op doel. Duprat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Harasymiuk kopt de bal weg. Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz passt de bal in één keer door. Chudala is nu in balbezit. Chudala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Valerie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kowalik. Valerie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grymel komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Chudala is nu in balbezit. Franck rent richting de bal. Chudala verovert de bal door een tackle van achteren. Chudala schiet op doel. Duprat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lange speelt de bal door. Coyle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Duysse bereikt de bal nog maar net als eerste. van Duysse geeft de bal voor. Valerie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lange kopt de bal weg. Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz passt de bal in één keer door. Grymel rent richting de bal. Grymel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 44%, WKS Strumyk Sitkówka 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Giszowiec Katowice - WKS Strumyk Sitkówka 1:1