Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saska Małkinia Tury Kubona
Szpikulec Tactiek xd taktiik
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 53.7
excellent Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen solid


11e minuut.
Skrzetuski controleert de bal met de borst. Bailescu rent richting de bal. Bailescu met een sublieme pass. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Inworp. Dragoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bailescu heeft problemen om de bal te vangen. Bailescu geeft een hoge lob. Kirsten krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gagnidze geeft de bal voor. Mainoldi is nu in balbezit. Aloupogiannis onderschept slim de pass. Kirsten is nu in balbezit. Kirsten schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hasengrab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Gagnidze passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kosowski de bal. Kosowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kirsten de bal. Kirsten schiet op doel. Hasengrab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kasztan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosowski met de inworp. Rosina is nu in balbezit. Rosina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosina geeft de bal voor. Kirsten springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kosowski speelt de bal door. Kirsten rent richting de bal. Rosina probeert naar een medespeler te passen. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Maniu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skrzetuski zal de hoekschop nemen. Maniu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gagnidze de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mai Trần neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Maniu is nu in balbezit. Maniu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - Tury Kubona 0:1

32e minuut.
Mai Trần passt de bal in één keer door. Borubar rent richting de bal. Borubar probeert naar een medespeler te passen. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kosowski met een snelle inworp. Rosina rent richting de bal. Rosina probeert naar een medespeler te passen. Kirsten is nu in balbezit. Kirsten haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosowski met de inworp. Rosina heeft problemen om de bal te vangen. Rosina geeft een hoge lob. Dranirskiy rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kirsten rent richting de bal. Aloupogiannis rent richting de bal. Deans legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aloupogiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aloupogiannis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal. De bal raakt de paal. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Hasengrab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saska Małkinia - Tury Kubona 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saska Małkinia 43%, Tury Kubona 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saska Małkinia - Tury Kubona 1:1

58e minuut.
Rosina rent richting de bal. Rosina geeft de bal voor. Daar is Aloupogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Hasengrab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - Tury Kubona 2:1

60e minuut.
Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş geeft de bal voor. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel. Hasengrab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - Tury Kubona 3:1

73e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Rosina kopt de bal weg. Klungelig pakt Deans de bal. Kirsten is nu in balbezit. Kirsten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Borubar speelt de bal door. Mai Trần is nu in balbezit. Gentier begaat een overtreding. Gentier krijgt een gele kaart.

76e minuut.
da Cunha geeft een hoge lob. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gentier. Gentier krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Mai Trần is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iznaga komt het veld opgelopen. Mai Trần zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần speelt de bal door. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli schiet op doel. Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - Tury Kubona 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saska Małkinia 47%, Tury Kubona 53%.
Saska Małkinia - Tury Kubona 3:2