Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Żubry Matek Łobez
ustawienie Tactiek awruk
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 42.4
formidable Schieten weak
very good Passen good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Allbutt trapt de bal weg van het doel. Petcu kopt de bal weg. Hukka geeft een hoge lob. Smyczyński kopt de bal weg. Jaruga probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Petcu geeft een hoge lob. Daar is Sinovčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liska zal de hoekschop nemen. Sinovčić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Liska passt de bal met de wreef. Petcu kan de bal niet met de borst controleren. Karcı rent richting de bal. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Petcu speelt de bal door. Sinovčić is nu in balbezit. Sinovčić passt de bal in één keer door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Preetz geeft een hoge lob. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić passt de bal met de wreef. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Drechsl geeft een hoge lob. Inworp. Matyja met de inworp. Karcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hukka verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu rent richting de bal. Petcu speelt de bal door. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Arbutina bokst de bal weg.

42e minuut.
Corovsenco met de inworp. Hukka is nu in balbezit. Hukka geeft een lange en hoge pass. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Allbutt trapt de bal weg. Matyja kopt de bal weg. Daar is Dyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hukka geeft een lange en hoge pass. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Żubry 29%, Matek Łobez 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Żubry - Matek Łobez 0:0

47e minuut.
Petcu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Corovsenco de bal. Corovsenco passt de bal in één keer door. Daar is Smyczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Liska rent richting de bal. Liska geeft een lange en hoge pass. Saralegui heeft problemen om de bal te vangen. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić haalt uit met een fantastische trap. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Jaruga onderschept slim de pass. Jaruga speelt de bal door. Hukka is nu in balbezit. Hukka geeft de bal voor. Sinovčić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - Matek Łobez 1:0

54e minuut.
Petcu rent richting de bal. Petcu geeft een hoge lob. Nicht verovert de bal door een tackle van achteren. Corovsenco rent richting de bal. Corovsenco geeft een lange en hoge pass. Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - Matek Łobez 2:0

58e minuut.
Inworp. Corovsenco met de inworp. Hukka is nu in balbezit. Hukka geeft een lange en hoge pass. Sinovčić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaruga met een harde bal richting middenveld. Hukka kopt de bal weg. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Smyczyński rent richting de bal. Nicht begaat een overtreding. Smyczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hukka met een snel genomen vrije trap. Sinovčić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Liska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapidžić rent richting de bal. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu geeft een lange en hoge pass. Smyczyński springt en kopt de bal. Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tepe komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Ortegón komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Petcu geeft de bal voor. Sinovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinovčić passt de bal met de wreef. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Hukka rent richting de bal. Hukka passt de bal met de wreef. Daar is Petcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hukka geeft een lange en hoge pass. Smyczyński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaradoukas komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kapidžić onderschept slim de pass. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu geeft de bal voor. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić schiet op doel. De bal raakt de paal. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Żubry 31%, Matek Łobez 69%.
Real Żubry - Matek Łobez 2:0