Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Giszowiec Katowice WIOSŁAPL
Moja Tactiek jazda
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 43.2
solide Schieten solide
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Dică verovert de bal door een tackle van achteren. Dică geeft de bal voor. Maqueira geeft de bal voor. Villena rent richting de bal. Villena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Parys verovert de bal door een tackle van achteren. Kocur rent richting de bal. Kocur probeert naar een medespeler te passen. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Opdenacker geeft een lange en hoge pass. Chudala kopt de bal weg. Kopytko heeft problemen om de bal te vangen. Pekarek is nu in balbezit. Pekarek haalt uit met een fantastische trap. Bruschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parys passt de bal in één keer door. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena draait met de bal, schiet en ... Tabouris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Gniewek schiet op doel. Ladegård probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pekarek neemt de hoekschop. Grymel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Maqueira geeft een hoge lob. Greňko probeert de bal aan de voet te houden. Kowalski kopt de bal weg. Villena rent richting de bal. Villena draait met de bal, schiet en ... Tabouris bokst de bal weg.

44e minuut.
Catalán geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maqueira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 59%, WIOSŁAPL 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Giszowiec Katowice - WIOSŁAPL 0:0

54e minuut.
Kowalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Catalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalán probeert naar een medespeler te passen. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Tabouris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Ladegård geeft een hoge lob. Opdenacker geeft een hoge lob. Dică is nu in balbezit. Gniewek onderschept slim de pass. Gniewek schiet op doel. Bruschi bokst de bal weg.

64e minuut.
Parys heeft problemen om de bal te vangen. Greňko is nu in balbezit. Villena onderschept slim de pass. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - WIOSŁAPL 0:1

77e minuut.
Pekarek geeft een hoge lob. Dică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek verovert de bal door een tackle van achteren. Fornerone rent richting de bal. Gniewek verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Opdenacker rent richting de bal. Masciari verovert de bal door een tackle van achteren. Masciari geeft een hoge lob. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Grymel rent richting de bal. Grymel geeft de bal voor. Dică heeft problemen om de bal te vangen. Chudala rent richting de bal. Chudala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Masciari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocur met een sublieme pass. Kowalski rent richting de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fornerone bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornerone geeft een hoge lob. Villena rent richting de bal. Villena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - WIOSŁAPL 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 57%, WIOSŁAPL 43%.
KS Giszowiec Katowice - WIOSŁAPL 0:2