Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIOSŁAPL KS Giszowiec Katowice
jazda Tactiek NewsTOP
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 12
7 Overtredingen 1
5 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


7e minuut.
Parys onderschept slim de pass. Parys probeert de bal met de borst te controleren. Villena is nu in balbezit. Parys is nu in balbezit. Parys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pekarek passt de bal zonder na te denken. Chudala is nu in balbezit. Broczkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Broczkowski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kopytko is nu in balbezit. Lange verovert de bal door een tackle van achteren. Kocur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocur krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Catalán met een sublieme pass. Pikuła rent richting de bal. Pikuła passt de bal met de wreef. Chudala rent richting de bal. Chudala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kopytko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gałuszka komt het veld opgelopen.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tabouris met een harde bal richting middenveld. Daar is Broczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudala is nu in balbezit. Chudala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 57%, KS Giszowiec Katowice 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIOSŁAPL - KS Giszowiec Katowice 0:0

54e minuut.
Klungelig pakt Pekarek de bal. Pekarek passt de bal met de wreef. Chudala rent richting de bal. Chudala draait met de bal, schiet en ... Dică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ladegård heeft problemen om de bal te vangen. Lange is nu in balbezit. Dică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dică krijgt een gele kaart. Lange raakt geblesseerd tijdens het duel. Chudala legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Bruschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opdenacker komt het veld opgelopen. Kowalik komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dică passt de bal zonder na te denken. Opdenacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Opdenacker raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Gałuszka is nu in balbezit. Baszkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gałuszka. Gałuszka krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Inworp. Grymel komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Grymel kopt de bal weg. Chudala is nu in balbezit. Dică begaat een overtreding. Dică krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Opdenacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdenacker speelt de bal door. Chudala rent richting de bal. Chudala schiet op doel. Bruschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pekarek heeft problemen om de bal te vangen. Pekarek passt de bal zonder na te denken. Chudala is nu in balbezit. Chudala schiet op doel. Bruschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Broczkowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - KS Giszowiec Katowice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 62%, KS Giszowiec Katowice 38%.
WIOSŁAPL - KS Giszowiec Katowice 0:1