Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guards WKS Strumyk Sitkówka
Wang Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 43.8
good Schieten good
very good Passen very good
weak Verdedigen average


21e minuut.
Perlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeicaru verovert de bal door een tackle van achteren. Şeicaru probeert naar een medespeler te passen. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli schiet op doel. Duprat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Tarrés onderschept slim de pass. Tarrés passt de bal in één keer door. Kokamägi is nu in balbezit. Kokamägi geeft de bal voor. Valerie springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Perlik verovert de bal door een tackle van achteren. Coyle is nu in balbezit. Purgał maakt een afschuwelijke overtreding. Purgał krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guards 53%, WKS Strumyk Sitkówka 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guards - WKS Strumyk Sitkówka 0:0

67e minuut.
Tarrés speelt de bal door. Włodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarz probeert naar een medespeler te passen. Valerie is nu in balbezit. Valerie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kornas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Klungelig pakt Coyle de bal. Şeicaru is nu in balbezit. Kokamägi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kokamägi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kokamägi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guards 53%, WKS Strumyk Sitkówka 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guards - WKS Strumyk Sitkówka 0:0