Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Strumyk Sitkówka Guards
Normal Tactiek Wang
62% Balbezit 38%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 40
good Schieten adequate
very good Passen solid
average Verdedigen weak


2e minuut.
Baxter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taffarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokamägi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kokamägi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Martin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Purgał begaat een overtreding. Purgał krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk passt de bal zonder na te denken. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie haalt uit met een fantastische trap. Kornas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Coyle onderschept slim de pass. Coyle probeert naar een medespeler te passen. van Duysse rent richting de bal. van Duysse geeft een hoge lob. Valerie maakt een snoekduik en kopt de bal. Kornas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Inworp. Tarrés met de inworp. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk geeft de bal voor. Valerie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Tarrés kopt de bal weg. Daar is Bojescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojescu passt de bal in één keer door. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
van Duysse passt de bal met de wreef. Verrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Verrando geeft een hoge lob. Tarrés is nu in balbezit. Tarrés geeft een lange en hoge pass. Kornas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Harasymiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Harasymiuk passt de bal in één keer door. Kokamägi is nu in balbezit. Kokamägi geeft een hoge lob. Valerie springt en kopt de bal. Kornas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Martin heeft problemen om de bal te vangen. Purgał geeft de bal voor. Cassitto controleert de bal met de borst. Bojescu is nu in balbezit. Bojescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Strumyk Sitkówka 34%, Guards 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Strumyk Sitkówka - Guards 0:0

46e minuut.
Franck geeft een hoge lob. Purgał geeft de bal voor. Franck heeft problemen om de bal te vangen. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Coyle passt de bal zonder na te denken. van Duysse is nu in balbezit. van Duysse geeft de bal voor. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
van Duysse bereikt de bal nog maar net als eerste. van Duysse passt de bal zonder na te denken. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie haalt uit met een fantastische trap. Kornas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Guards 1:0

73e minuut.
Bojescu probeert de bal met de borst te controleren. Coyle rent richting de bal. Coyle geeft een hoge lob. Valerie rent richting de bal. Valerie haalt uit met een fantastische trap. Kornas bokst de bal weg.

82e minuut.
Kokamägi passt de bal met de wreef. van Duysse is nu in balbezit. van Duysse passt de bal zonder na te denken. Valerie is nu in balbezit. Valerie haalt uit met een fantastische trap. Kornas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kornas met een sublieme pass. Klungelig pakt Şeicaru de bal. Kokamägi probeert naar een medespeler te passen. van Duysse bereikt de bal nog maar net als eerste. van Duysse geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Valerie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Guards 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Strumyk Sitkówka 41%, Guards 59%.
WKS Strumyk Sitkówka - Guards 2:0