Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guards Real Żubry
Wang Tactiek ustawienie
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
45 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten formidable
very good Passen very good
average Verdedigen very good


5e minuut.
Corovsenco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petcu geeft een hoge lob. Purgał heeft problemen om de bal te vangen. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Real Żubry 0:1

10e minuut.
Petcu is nu in balbezit. Petcu met een sublieme pass. Sinovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinovčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Real Żubry 0:2

11e minuut.
Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński passt de bal met de wreef. Corovsenco rent richting de bal. Corovsenco geeft een hoge lob. Sinovčić krijgt zijn hoofd ertegen. Kornas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Real Żubry 0:3

13e minuut.
Hukka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Liska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liska geeft de bal voor. Smyczyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Real Żubry 0:4

24e minuut.
Inworp. Liska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petcu probeert de bal met de borst te controleren. Petcu geeft een hoge lob. Smyczyński springt en kopt de bal. Kornas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Drechsl verovert de bal door een tackle van achteren. Drechsl geeft een hoge lob. Smyczyński geeft de bal voor. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Real Żubry 0:5

39e minuut.
Petcu heeft problemen om de bal te vangen. Petcu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Liska de bal. Liska geeft een hoge lob. Smyczyński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Real Żubry 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guards 65%, Real Żubry 35%.
Guards - Real Żubry 0:6

47e minuut.
Klungelig pakt Corovsenco de bal. Corovsenco passt de bal zonder na te denken. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński met een sublieme pass. Petcu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baxter met een snelle inworp. Hukka probeert naar een medespeler te passen. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Martin geeft de bal voor. Suchodolski rent richting de bal. Hukka speelt de bal door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Hukka met een sublieme pass. Liska is nu in balbezit. Liska geeft een hoge lob. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Kornas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Hukka speelt de bal door. Daar is Corovsenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corovsenco passt de bal in één keer door. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hukka kopt de bal weg. Petcu met een sublieme pass. Corovsenco is nu in balbezit. Corovsenco geeft de bal voor. Sinovčić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kornas niet meer kan verder spelen. Bojescu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hukka probeert naar een medespeler te passen. Liska is nu in balbezit. Liska geeft een hoge lob. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Real Żubry 0:7

75e minuut.
Petcu probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlsson rent richting de bal. Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ortegón komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Zanutti passt de bal met de wreef. Liska is nu in balbezit. Liska passt de bal in één keer door. Sinovčić is nu in balbezit. Sinovčić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaradoukas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Ortegón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hukka rent richting de bal. Hukka geeft een hoge lob. Liska geeft een hoge lob. Bojescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guards 66%, Real Żubry 34%.
Guards - Real Żubry 0:7