Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Żubry Guards
ustawienie Tactiek Wang
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 42.1
formidable Schieten good
very good Passen very good
solid Verdedigen average


3e minuut.
Corovsenco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Liska rent richting de bal. Liska geeft een hoge lob. Smyczyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - Guards 1:0

12e minuut.
Hukka passt de bal in één keer door. Petcu speelt de bal door. Klungelig pakt Liska de bal. Liska geeft de bal voor. Smyczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - Guards 2:0

14e minuut.
Corovsenco is nu in balbezit. Corovsenco passt de bal zonder na te denken. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Kornas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - Guards 3:0

19e minuut.
Suchodolski is nu in balbezit. Suchodolski geeft een lange en hoge pass. Liska is nu in balbezit. Liska geeft een lange en hoge pass. Smyczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Kornas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martin is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić passt de bal zonder na te denken. Liska met een sublieme pass. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel. Kornas bokst de bal weg.

38e minuut.
Zanutti geeft de bal voor. Balcers is nu in balbezit. Balcers geeft een hoge lob. Liska geeft een lange en hoge pass. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Hukka onderschept slim de pass. Hukka met een sublieme pass. Corovsenco speelt de bal door. Smyczyński heeft problemen om de bal te vangen. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Petcu speelt de bal door. Martin rent richting de bal. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Corovsenco rent richting de bal. Corovsenco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Żubry 35%, Guards 65%.
Real Żubry - Guards 3:0

49e minuut.
Balcers is nu in balbezit. Balcers geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinovčić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Baxter trapt de bal weg. Hukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakılı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fakılı naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu geeft een hoge lob. Daar is Martin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Sinovčić haalt uit met een fantastische trap. Balcers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liska kopt de bal weg. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Ortegón komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Petcu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Martin de bal. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. Kornas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - Guards 4:0

76e minuut.
Şeicaru speelt de bal door. Balcers bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcers met een sublieme pass. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Kornas bokst de bal weg. Baxter geeft een hoge lob. Şeicaru probeert de bal aan de voet te houden. Hukka geeft de bal voor. Balcers kopt de bal weg. Kornas bokst de bal weg.

79e minuut.
Hukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hukka geeft de bal voor. Daar is Martin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doeltrap. Zaradoukas komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin passt de bal in één keer door. Zaradoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradoukas schiet op doel. Kornas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - Guards 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Żubry 31%, Guards 69%.
Real Żubry - Guards 5:0