Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Giszowiec Katowice Tury Kubona
YES Tactiek xd taktiik
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen good


6e minuut.
Skrzetuski met een sublieme pass. Borubar is nu in balbezit. Borubar passt de bal in één keer door. Trimonis is nu in balbezit. Trimonis schiet op doel. Tabouris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trimonis is nu in balbezit. Trimonis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Tury Kubona 0:1

11e minuut.
Hasengrab trapt de bal weg van het doel. Borubar kopt de bal weg. Mai Trần probeert naar een medespeler te passen. Garbelli rent richting de bal. Garbelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Karagiannis rent richting de bal. Greňko bereikt de bal nog maar net als eerste. Greňko speelt de bal door. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Mainoldi onderschept slim de pass. Greňko verovert de bal door een tackle van achteren. Greňko speelt de bal door. Klungelig pakt Chudala de bal. Chudala draait met de bal, schiet en ... Hasengrab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha geeft een hoge lob. Greňko met een sublieme pass. Klungelig pakt Gniewek de bal. Gniewek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Greňko passt de bal in één keer door. Mateja bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala begaat een overtreding. Chudala krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 44%, Tury Kubona 56%.
KS Giszowiec Katowice - Tury Kubona 0:1

58e minuut.
Opdenacker geeft de bal voor. Borubar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deans is nu in balbezit. Gniewek verovert de bal door een tackle van achteren. Gniewek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Opdenacker geeft een lange en hoge pass. Mateja kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Borubar de bal onder controle te krijgen. Opdenacker rent richting de bal. Opdenacker draait met de bal, schiet en ... Hasengrab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grymel komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Pekarek de bal. Borubar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pekarek. Borubar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Borubar kan niet meer verder spelen. Fiorella komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mateja geeft de bal voor. Pekarek speelt de bal door. Klungelig pakt Deans de bal. Gniewek rent richting de bal. Gniewek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lutzu probeert naar een medespeler te passen. Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski passt de bal met de wreef. Trimonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimonis draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Opdenacker probeert de bal met de borst te controleren. Opdenacker met een sublieme pass. Klungelig pakt Deans de bal. Pekarek geeft de bal voor. Gniewek springt en kopt de bal. Hasengrab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Gniewek is nu in balbezit. da Cunha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gniewek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pekarek met een snel genomen vrije trap. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 39%, Tury Kubona 61%.
KS Giszowiec Katowice - Tury Kubona 0:1