Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tury Kubona KS Giszowiec Katowice
xd taktiik Tactiek NewsTOP
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten very good
good Passen excellent
solid Verdedigen good


2e minuut.
Lange is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sainio. Lange is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baszkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lange maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - KS Giszowiec Katowice 0:1

2e minuut.
Baszkiewicz is nu in balbezit. Baszkiewicz passt de bal met de wreef. Greňko rent richting de bal. Trimonis is nu in balbezit. Trimonis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tabouris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Skrzetuski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Catalán probeert de bal met de borst te controleren. Dybvik verovert de bal door een tackle van achteren. Dybvik draait met de bal, schiet en ... Tabouris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tury Kubona - KS Giszowiec Katowice 1:1

6e minuut.
Thế Lâm geeft een lange en hoge pass. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala passt de bal in één keer door. Lange is nu in balbezit. Lange haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Greňko met een sublieme pass. Pekarek met een sublieme pass. Opdenacker met een sublieme pass. Chudala rent richting de bal. Chudala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Czyż ... Strafschop! Lange raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pekarek neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Öhlmann onderschept slim de pass. Opdenacker geeft een lange en hoge pass. Baszkiewicz kopt de bal weg. Lange rent richting de bal. Lange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Oktar trapt de bal weg. Skrzetuski controleert de bal met de borst. Skrzetuski passt de bal met de wreef. Trimonis is nu in balbezit. Trimonis haalt uit met een fantastische trap. Tabouris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - KS Giszowiec Katowice 2:1

36e minuut.
Fiorella rent richting de bal. Dybvik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baszkiewicz. Baszkiewicz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Catalán passt de bal zonder na te denken. Pekarek rent richting de bal. Pekarek met een sublieme pass. Lange rent richting de bal. Lange draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tury Kubona - KS Giszowiec Katowice 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tury Kubona 60%, KS Giszowiec Katowice 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tury Kubona - KS Giszowiec Katowice 2:2

49e minuut.
Fiorella probeert de bal met de borst te controleren. Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz passt de bal met de wreef. Lange rent richting de bal. Lange draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Thế Lâm geeft de bal voor. Skrzetuski is nu in balbezit. Skrzetuski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trimonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trimonis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Dranirskiy heeft problemen om de bal te vangen. Czyż probeert naar een medespeler te passen. Thế Lâm is nu in balbezit. Lange onderschept slim de pass. Lange draait met de bal, schiet en ... Oktar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala haalt uit met een fantastische trap. Oktar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiorella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catalán rent richting de bal. Dybvik verovert de bal door een tackle van achteren. Dybvik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Greňko heeft problemen om de bal te vangen. Trimonis is nu in balbezit. Trimonis passt de bal zonder na te denken. Dybvik is nu in balbezit. Dybvik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dranirskiy is nu in balbezit. Chudala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dranirskiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czyż zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dybvik kopt de bal weg. Trimonis rent richting de bal. Trimonis draait met de bal, schiet en ... Tabouris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - KS Giszowiec Katowice 3:2

69e minuut.
Opdenacker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chudala is nu in balbezit. Öhlmann rent richting de bal. Chudala onderschept slim de pass. Chudala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chudala rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sainio passt de bal zonder na te denken. Opdenacker probeert naar een medespeler te passen. Chudala is nu in balbezit. Chudala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tury Kubona - KS Giszowiec Katowice 3:3

82e minuut.
Dybvik passt de bal met de wreef. Fiorella is nu in balbezit. Fiorella passt de bal zonder na te denken. Dybvik rent richting de bal. Dybvik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lange passt de bal zonder na te denken. Chudala rent richting de bal. Chudala passt de bal in één keer door. Pekarek rent richting de bal. Pekarek haalt uit met een fantastische trap. Oktar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tury Kubona 59%, KS Giszowiec Katowice 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tury Kubona - KS Giszowiec Katowice 3:3