Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIOSŁAPL Saska Małkinia
jazda Tactiek Laga L-High MC
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
43.1 gemiddelde waardering 57.5
goed Schieten zeer goed
matig Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Kopytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko geeft een hoge lob. Nilă probeert naar een medespeler te passen. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gentier verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi passt de bal met de wreef. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kocur de bal. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornerone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ricchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ricchi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - Saska Małkinia 0:1

35e minuut.
Häberli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fornerone. Häberli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Virtejaru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dică heeft problemen om de bal te vangen. Häberli rent richting de bal. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă passt de bal in één keer door. Virtejaru met een sublieme pass. Ladegård verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Masciari geeft een hoge lob. Zanoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Villena schiet op doel. Dixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIOSŁAPL - Saska Małkinia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 57%, Saska Małkinia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIOSŁAPL - Saska Małkinia 1:1

50e minuut.
Nilă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ladegård de bal. Häberli is nu in balbezit. Häberli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - Saska Małkinia 1:2

58e minuut.
Nilă rent richting de bal. Nilă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ladegård de bal. Ricchi rent richting de bal. Ricchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nilă rent richting de bal. Nilă probeert naar een medespeler te passen. Virtejaru speelt de bal door. Häberli is nu in balbezit. Häberli haalt uit met een fantastische trap. Bruschi bokst de bal weg.

81e minuut.
Kocur passt de bal in één keer door. Inworp. Acevedo met een snelle inworp. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 46%, Saska Małkinia 54%.
WIOSŁAPL - Saska Małkinia 1:2