Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saska Małkinia WIOSŁAPL
wing centrum Tactiek jazda
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 42.7
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


13e minuut.
Klungelig pakt Ricchi de bal. Broczkowski rent richting de bal. Ricchi verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. Bruschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WIOSŁAPL 1:0

16e minuut.
Kosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosowski speelt de bal door. Kirsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten haalt uit met een fantastische trap. Bruschi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WIOSŁAPL 2:0

23e minuut.
Balko passt de bal in één keer door. Ricchi met een sublieme pass. Kirsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WIOSŁAPL 3:0

25e minuut.
Dică is nu in balbezit. Dică geeft de bal voor. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ladegård de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WIOSŁAPL 4:0

27e minuut.
Balko passt de bal in één keer door. Kosowski is nu in balbezit. Kosowski passt de bal zonder na te denken. Kirsten is nu in balbezit. Kirsten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WIOSŁAPL 5:0

35e minuut.
Fornerone passt de bal zonder na te denken. Villena is nu in balbezit. Souto begaat een overtreding. Souto krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bailescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bailescu probeert naar een medespeler te passen. Kosowski rent richting de bal. Kosowski geeft een hoge lob. Kirsten krijgt zijn hoofd ertegen. Bruschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ladegård de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Masciari heeft problemen om de bal te vangen. Balko is nu in balbezit. Balko geeft een lange en hoge pass. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. Bruschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saska Małkinia 37%, WIOSŁAPL 63%.
Saska Małkinia - WIOSŁAPL 5:0

52e minuut.
Balko onderschept slim de pass. Balko passt de bal met de wreef. Kirsten rent richting de bal. Kirsten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WIOSŁAPL 6:0

55e minuut.
Kosowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kosowski passt de bal zonder na te denken. Dică geeft een hoge lob. Kirsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WIOSŁAPL 7:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iznaga komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kosowski geeft de bal voor. Iznaga maakt een snoekduik en kopt de bal. Fornerone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez speelt de bal door. Kosowski speelt de bal door. Bailescu rent richting de bal. Bailescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kirsten rent richting de bal. Balko probeert naar een medespeler te passen. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WIOSŁAPL 8:0

68e minuut.
Souto onderschept slim de pass. Souto geeft de bal voor. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga schiet op doel. Bruschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WIOSŁAPL 9:0

73e minuut.
Iznaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko geeft een hoge lob. Kirsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski onderschept slim de pass. Kowalski passt de bal in één keer door. Villena rent richting de bal. Villena haalt uit met een fantastische trap. Dixon bokst de bal weg.

75e minuut.
Bailescu kopt de bal weg. Balko is nu in balbezit. Balko met een sublieme pass. Iznaga heeft problemen om de bal te vangen. Iznaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kosowski geeft een lange en hoge pass. Kirsten rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fornerone ... Strafschop! Fornerone krijgt een gele kaart. Kirsten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kirsten neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Kirsten passt de bal met de wreef. Daar is Kosowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosowski passt de bal met de wreef. Kirsten is nu in balbezit. Kirsten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saska Małkinia 34%, WIOSŁAPL 66%.
Saska Małkinia - WIOSŁAPL 9:0