Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matek Łobez WKS Strumyk Sitkówka
awruk Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
20 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 46
good Schieten adequate
good Passen very good
very good Verdedigen average


5e minuut.
Cassitto probeert naar een medespeler te passen. Matyja bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyja passt de bal in één keer door. Dyrek rent richting de bal. Dyrek schiet op doel. Duprat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Franck rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - WKS Strumyk Sitkówka 1:0

9e minuut.
Doeltrap. Siewierski trapt de bal weg van het doel. Coyle kopt de bal weg. Valerie rent richting de bal. Valerie haalt uit met een fantastische trap. Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Perlik kopt de bal weg. Kokamägi met een sublieme pass. van Duysse heeft problemen om de bal te vangen. van Duysse geeft een lange en hoge pass. Valerie maakt een snoekduik en kopt de bal. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arbutina met een sublieme pass. Kokamägi kopt de bal weg. Matyja heeft problemen om de bal te vangen. Valerie is nu in balbezit. Valerie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
van Duysse passt de bal zonder na te denken. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski begaat een overtreding. Siewierski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Nicht kopt de bal weg. Dymerski rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dymerski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karcı geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dyrek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cassitto. Dyrek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dyrek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cassitto heeft problemen om de bal te vangen. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - WKS Strumyk Sitkówka 2:0

31e minuut.
Kokamägi passt de bal in één keer door. Tarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrés passt de bal zonder na te denken. Harasymiuk is nu in balbezit. Harasymiuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Siewierski kopt de bal weg. Matyja bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyja probeert naar een medespeler te passen. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap. Duprat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek haalt uit met een fantastische trap. Duprat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - WKS Strumyk Sitkówka 3:0

41e minuut.
Siewierski probeert de bal met de borst te controleren. Siewierski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Verrando de bal onder controle te krijgen. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek passt de bal in één keer door. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Franck de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Dymerski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokamägi is nu in balbezit. Kotorowski onderschept slim de pass. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap. Cassitto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dyrek probeert de bal aan de voet te houden. Duprat bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 54%, WKS Strumyk Sitkówka 46%.
Matek Łobez - WKS Strumyk Sitkówka 3:0

48e minuut.
Perlik verovert de bal door een tackle van achteren. Perlik geeft een hoge lob. Coyle speelt de bal door. Klungelig pakt Valerie de bal. Valerie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - WKS Strumyk Sitkówka 3:1

52e minuut.
Dymerski heeft problemen om de bal te vangen. Karcı met een sublieme pass. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski schiet op doel. Franck probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matyja zal de hoekschop nemen. Duprat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Matyja bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyja geeft de bal voor. Franck heeft problemen om de bal te vangen. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... Duprat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Dyrek passt de bal zonder na te denken. Franck is nu in balbezit. Kotorowski onderschept slim de pass. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap. Duprat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - WKS Strumyk Sitkówka 4:1

60e minuut.
Kokamägi verovert de bal door een tackle van achteren. Kokamägi speelt de bal door. Tarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrés geeft een hoge lob. Valerie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dyrek met een sublieme pass. Kotorowski is nu in balbezit. Perlik rent richting de bal. Kotorowski onderschept slim de pass. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - WKS Strumyk Sitkówka 5:1

68e minuut.
Kapidžić kan de bal niet met de borst controleren. Karcı probeert naar een medespeler te passen. Verrando heeft problemen om de bal te vangen. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - WKS Strumyk Sitkówka 6:1

71e minuut.
Kapidžić probeert naar een medespeler te passen. Dymerski heeft problemen om de bal te vangen. Dymerski geeft de bal voor. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Allbutt komt het veld opgelopen. Tepe komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dyrek speelt de bal door. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı is nu in balbezit. Karcı passt de bal zonder na te denken. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 53%, WKS Strumyk Sitkówka 47%.
Matek Łobez - WKS Strumyk Sitkówka 6:1