Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tury Kubona Guards
xd taktiik Tactiek Wang
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 44.5
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen matig


7e minuut.
Kasztan passt de bal zonder na te denken. Skrzetuski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trimonis de bal. Trimonis haalt uit met een fantastische trap. Bojescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Guards 1:0

13e minuut.
Mateja probeert naar een medespeler te passen. Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski passt de bal in één keer door. Trimonis rent richting de bal. Trimonis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần passt de bal met de wreef. Balcers bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli onderschept slim de pass. Garbelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sainio passt de bal in één keer door. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần met een sublieme pass. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Sainio heeft problemen om de bal te vangen. Sainio met een sublieme pass. Mai Trần met een sublieme pass. Garbelli rent richting de bal. Garbelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sainio kopt de bal weg. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần probeert naar een medespeler te passen. Garbelli rent richting de bal. Garbelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Balcers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mai Trần met de inworp. Garbelli heeft problemen om de bal te vangen. Garbelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Mateja de bal. Skrzetuski is nu in balbezit. Skrzetuski geeft de bal voor. Garbelli rent richting de bal. Garbelli haalt uit met een fantastische trap. Bojescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mateja rent richting de bal. Mateja geeft de bal voor. Trimonis rent richting de bal. Trimonis draait met de bal, schiet en ... Bojescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Guards 2:0

36e minuut.
Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần speelt de bal door. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli schiet op doel. Bojescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Guards 3:0

41e minuut.
Sainio is nu in balbezit. Sainio passt de bal zonder na te denken. Mai Trần probeert naar een medespeler te passen. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tury Kubona 51%, Guards 49%.
Tury Kubona - Guards 3:0

46e minuut.
Sainio passt de bal met de wreef. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần passt de bal met de wreef. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Somaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Sainio geeft de bal voor. Trimonis kopt de bal weg. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli haalt uit met een fantastische trap. Bojescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Guards 4:0

58e minuut.
Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mai Trần, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Trần speelt de bal door. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Martin onderschept slim de pass. Martin met een sublieme pass. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli draait met de bal, schiet en ... Bojescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Guards 5:0

63e minuut.
Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski geeft een hoge lob. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli haalt uit met een fantastische trap. Bojescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Guards 6:0

64e minuut.
Sainio speelt de bal door. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần passt de bal in één keer door. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Guards 7:0

69e minuut.
Sainio rent richting de bal. Sainio passt de bal zonder na te denken. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli haalt uit met een fantastische trap. Bojescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Guards 8:0

73e minuut.
Trimonis is nu in balbezit. Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski passt de bal met de wreef. Trimonis is nu in balbezit. Trimonis schiet op doel. Bojescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
da Cunha probeert naar een medespeler te passen. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần passt de bal in één keer door. Garbelli rent richting de bal. Garbelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Guards 9:0

77e minuut.
Fakılı heeft problemen om de bal te vangen. Kasztan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainio speelt de bal door. Trimonis is nu in balbezit. Trimonis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mai Trần probeert naar een medespeler te passen. Garbelli rent richting de bal. Garbelli draait met de bal, schiet en ... Somaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mai Trần geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Martin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski geeft een hoge lob. Trimonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimonis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Guards 10:0

88e minuut.
Klungelig pakt Deans de bal. Deans geeft een lange en hoge pass. Mai Trần kopt de bal weg. Daar is Garbelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbelli schiet op doel. Bojescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Guards 11:0

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skrzetuski zal de hoekschop nemen. Mai Trần met een sublieme pass. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli schiet op doel. Bojescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Guards 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tury Kubona 36%, Guards 64%.
Tury Kubona - Guards 12:0