Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Żubry KS Giszowiec Katowice
ustawienie Tactiek SCBLOG
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 51.6
excellent Schieten good
solid Passen very good
formidable Verdedigen solid


7e minuut.
Hukka is nu in balbezit. Hukka geeft een hoge lob. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić draait met de bal, schiet en ... Tabouris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Petcu rent richting de bal. Petcu passt de bal met de wreef. Sinovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinovčić haalt uit met een fantastische trap. Tabouris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - KS Giszowiec Katowice 1:0

15e minuut.
Liska verovert de bal door een tackle van achteren. Liska passt de bal zonder na te denken. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - KS Giszowiec Katowice 2:0

29e minuut.
Moskała speelt de bal door. Petcu met een sublieme pass. Lutzu is nu in balbezit. Sinovčić verovert de bal door een tackle van achteren. Sinovčić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corovsenco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smyczyński geeft een hoge lob. Kowalik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sinovčić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - KS Giszowiec Katowice 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Żubry 42%, KS Giszowiec Katowice 58%.
Real Żubry - KS Giszowiec Katowice 3:0

56e minuut.
Pekarek rent richting de bal. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska geeft een hoge lob. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tabouris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu speelt de bal door. Smyczyński heeft problemen om de bal te vangen. Petcu rent richting de bal. Petcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Greňko probeert naar een medespeler te passen. Pekarek is nu in balbezit. Pekarek passt de bal in één keer door. Opdenacker geeft een hoge lob. Pekarek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Quốc Mạnh komt het veld opgelopen. Grymel komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zanutti is nu in balbezit. Pekarek onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suchodolski. Suchodolski krijgt een gele kaart. Pekarek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ortegón komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Opdenacker neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Petcu passt de bal in één keer door. Sinovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Mạnh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinovčić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sinovčić kan niet meer verder spelen. Zaradoukas komt het veld opgelopen. Liska zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Smyczyński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Suchodolski geeft een hoge lob. Zaradoukas kopt de bal weg. Liska is nu in balbezit. Liska geeft een hoge lob. Smyczyński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Żubry 49%, KS Giszowiec Katowice 51%.
Real Żubry - KS Giszowiec Katowice 3:0