Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Giszowiec Katowice Real Żubry
NewsTOP Tactiek ustawienie
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 57
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Hukka is nu in balbezit. Pekarek onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petcu. Petcu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Drechsl verovert de bal door een tackle van achteren. Drechsl passt de bal zonder na te denken. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Karagiannis probeert de bal aan de voet te houden. Tabouris bokst de bal weg.

11e minuut.
Zanutti verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu speelt de bal door. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić draait met de bal, schiet en ... Tabouris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Real Żubry 0:1

13e minuut.
Drechsl bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala begaat een overtreding. Drechsl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Preetz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sinovčić rent richting de bal. Catalán begaat een overtreding. Sinovčić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liska wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Petcu is nu in balbezit. Petcu geeft een hoge lob. Lutzu rent richting de bal. Sinovčić verovert de bal door een tackle van achteren. Sinovčić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Hukka met een sublieme pass. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska geeft de bal voor. Smyczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Tabouris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Real Żubry 0:2

24e minuut.
Petcu passt de bal met de wreef. Liska rent richting de bal. Liska passt de bal met de wreef. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. Tabouris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Chudala rent richting de bal. Suchodolski onderschept slim de pass. Pekarek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suchodolski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska geeft een lange en hoge pass. Karagiannis is nu in balbezit. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Real Żubry 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 68%, Real Żubry 32%.
KS Giszowiec Katowice - Real Żubry 0:3

46e minuut.
Sinovčić passt de bal zonder na te denken. Liska rent richting de bal. Liska geeft een lange en hoge pass. Smyczyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Real Żubry 0:4

50e minuut.
Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska speelt de bal door. Petcu speelt de bal door. Klungelig pakt Hukka de bal. Hukka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Baszkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinovčić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sinovčić kan niet meer verder spelen. Zaradoukas komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Opdenacker speelt de bal door. Pekarek is nu in balbezit. Pekarek passt de bal met de wreef. Baszkiewicz is nu in balbezit. Baszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zanutti verovert de bal door een tackle van achteren. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska passt de bal zonder na te denken. Zaradoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradoukas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Liska is nu in balbezit. Liska speelt de bal door. Zaradoukas rent richting de bal. Zaradoukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Giszowiec Katowice - Real Żubry 0:5

75e minuut.
Petcu met een sublieme pass. Liska rent richting de bal. Liska passt de bal in één keer door. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Tabouris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

76e minuut.
Doeltrap. Ortegón komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Liska is nu in balbezit. Liska passt de bal met de wreef. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu geeft een hoge lob. Zaradoukas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hukka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortegón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortegón speelt de bal door. Petcu rent richting de bal. Petcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Giszowiec Katowice 66%, Real Żubry 34%.
KS Giszowiec Katowice - Real Żubry 0:5