Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIOSŁAPL Matek Łobez
jazda Tactiek awruk
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.6 gemiddelde waardering 40.8
good Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Maqueira rent richting de bal. Matyja verovert de bal door een tackle van achteren. Matyja geeft de bal voor. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Villena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kocur de bal. Villena rent richting de bal. Villena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Arbutina speelt de bal door. Maqueira kopt de bal weg. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena is nu in balbezit. Villena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Maqueira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gałuszka komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski geeft de bal voor. Kocur kopt de bal weg. Kowalski rent richting de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - Matek Łobez 1:0

14e minuut.
Jaruga heeft problemen om de bal te vangen. Kowalski is nu in balbezit. Jaruga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kowalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villena kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Masciari speelt de bal door. Broczkowski rent richting de bal. Karcı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karcı krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Siewierski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocur met een snelle inworp. Villena rent richting de bal. Villena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalski passt de bal zonder na te denken. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - Matek Łobez 2:0

29e minuut.
Broczkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Villena de bal. Villena passt de bal met de wreef. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Dyrek is nu in balbezit. Dyrek geeft een lange en hoge pass. Daar is Masciari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap. Bruschi bokst de bal weg. Dică kopt de bal weg. Daar is Broczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 41%, Matek Łobez 59%.
WIOSŁAPL - Matek Łobez 2:0

46e minuut.
Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Siewierski verovert de bal door een tackle van achteren. Siewierski geeft een hoge lob. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Daar is Matyja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyja onderschept slim de pass. Matyja geeft de bal voor. Kotorowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Nicht de bal. Kocur is nu in balbezit. Kocur met een sublieme pass. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kocur speelt de bal door. Daar is Villena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena is nu in balbezit. Villena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Matyja rent richting de bal. Matyja passt de bal zonder na te denken. Dyrek rent richting de bal. Dyrek schiet op doel. Bruschi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - Matek Łobez 2:1

68e minuut.
Villena kopt de bal weg. Daar is Jaruga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Arbutina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - Matek Łobez 3:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tepe komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Matyja geeft de bal voor. Dică heeft problemen om de bal te vangen. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... Bruschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - Matek Łobez 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 58%, Matek Łobez 42%.
WIOSŁAPL - Matek Łobez 3:2