Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saska Małkinia WKS Strumyk Sitkówka
Nie bijta cias Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 43.7
formidable Schieten average
very good Passen very good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Nilă is nu in balbezit. Nilă passt de bal in één keer door. Ricchi rent richting de bal. Ricchi schiet op doel. Cassitto probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă passt de bal in één keer door. Virtejaru met een sublieme pass. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Souto met een snelle inworp. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru passt de bal zonder na te denken. Häberli is nu in balbezit. Häberli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Virtejaru passt de bal met de wreef. Ricchi rent richting de bal. Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli draait met de bal, schiet en ... Duprat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WKS Strumyk Sitkówka 1:0

14e minuut.
Virtejaru passt de bal zonder na te denken. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă passt de bal met de wreef. Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Virtejaru kopt de bal weg. Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi schiet op doel. Duprat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WKS Strumyk Sitkówka 2:0

26e minuut.
Gagnidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gagnidze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Souto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Häberli probeert de bal met de borst te controleren. Häberli passt de bal in één keer door. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. Duprat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Harasymiuk heeft problemen om de bal te vangen. Virtejaru geeft een lange en hoge pass. Häberli kopt de bal weg. Ricchi rent richting de bal. Ricchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nilă met een sublieme pass. Klungelig pakt Virtejaru de bal. Virtejaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Häberli de bal. Häberli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlik is nu in balbezit. Häberli verovert de bal door een tackle van achteren. Häberli schiet op doel. Duprat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WKS Strumyk Sitkówka 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saska Małkinia 33%, WKS Strumyk Sitkówka 67%.
Saska Małkinia - WKS Strumyk Sitkówka 3:0

55e minuut.
Nilă is nu in balbezit. Nilă geeft een lange en hoge pass. Daar is Ricchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricchi schiet op doel. Duprat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă speelt de bal door. Klungelig pakt Ricchi de bal. Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duprat trapt de bal weg. Acevedo kopt de bal weg. Häberli is nu in balbezit. Häberli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ricchi kopt de bal weg. Häberli is nu in balbezit. Cassitto maakt een afschuwelijke overtreding. Häberli raakt geblesseerd tijdens het duel. Virtejaru komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Verrando is nu in balbezit. Verrando passt de bal zonder na te denken. Nilă met een sublieme pass. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WKS Strumyk Sitkówka 4:0

73e minuut.
Franck probeert de bal aan de voet te houden. Häberli rent richting de bal. Franck verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchi verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Häberli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WKS Strumyk Sitkówka 5:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gentier met een snelle inworp. Nilă met een sublieme pass. Häberli is nu in balbezit. Häberli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Duprat probeert naar een medespeler te passen. Virtejaru met een sublieme pass. Häberli rent richting de bal. Häberli schiet op doel. Duprat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WKS Strumyk Sitkówka 6:0

86e minuut.
Nilă passt de bal in één keer door. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi draait met de bal, schiet en ... Cassitto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duprat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Virtejaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli schiet op doel. Duprat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - WKS Strumyk Sitkówka 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saska Małkinia 44%, WKS Strumyk Sitkówka 56%.
Saska Małkinia - WKS Strumyk Sitkówka 7:0