Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Strumyk Sitkówka Saska Małkinia
Normal Tactiek wing centrum
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 59.9
adequate Schieten excellent
very good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Souto geeft een hoge lob. Ricchi kan de bal niet met de borst controleren. Franck begaat een overtreding. Ricchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Balko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Souto met de inworp. Bailescu rent richting de bal. Bailescu geeft een hoge lob. Ricchi rent richting de bal. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kirsten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirsten draait met de bal, schiet en ... Duprat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Saska Małkinia 0:1

6e minuut.
Souto geeft een hoge lob. Kirsten kopt de bal weg. Klungelig pakt Franck de bal. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi draait met de bal, schiet en ... Duprat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kirsten krijgt zijn hoofd ertegen. Duprat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Balko passt de bal zonder na te denken. Cassitto heeft problemen om de bal te vangen. Franck rent richting de bal. Kirsten onderschept slim de pass. Kirsten schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Saska Małkinia 0:2

18e minuut.
Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto geeft een hoge lob. Kosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosowski geeft een hoge lob. Ricchi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ricchi kopt de bal weg. Kokamägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokamägi passt de bal met de wreef. van Duysse rent richting de bal. van Duysse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Balko kopt de bal weg. Bailescu is nu in balbezit. Bailescu probeert naar een medespeler te passen. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Valerie met een sublieme pass. Daar is van Duysse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Duysse geeft een hoge lob. Valerie krijgt zijn hoofd ertegen. Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bailescu geeft de bal voor. Cassitto is nu in balbezit. Kirsten verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Saska Małkinia 0:3

43e minuut.
Gagnidze geeft een hoge lob. Kirsten rent richting de bal. Cassitto verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Strumyk Sitkówka 59%, Saska Małkinia 41%.
WKS Strumyk Sitkówka - Saska Małkinia 0:3

48e minuut.
Balko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko passt de bal met de wreef. Ricchi rent richting de bal. Ricchi draait met de bal, schiet en ... Duprat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Saska Małkinia 0:4

56e minuut.
Kosowski geeft een lange en hoge pass. Franck is nu in balbezit. Ricchi onderschept slim de pass. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Saska Małkinia 0:5

57e minuut.
Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu speelt de bal door. Kosowski rent richting de bal. Kosowski geeft een hoge lob. Kirsten maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kirsten is nu in balbezit. Coyle is nu in balbezit. Kirsten verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Saska Małkinia 0:6

61e minuut.
Iznaga komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Militaru met een snelle inworp. Souto is nu in balbezit. Souto passt de bal met de wreef. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bailescu probeert naar een medespeler te passen. Kosowski geeft de bal voor. Kirsten heeft problemen om de bal te vangen. Kirsten haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Bailescu kan de bal niet met de borst controleren. Bailescu geeft de bal voor. Kosowski rent richting de bal. Kosowski geeft een lange en hoge pass. Iznaga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Saska Małkinia 0:7

75e minuut.
Franck is nu in balbezit. Iznaga verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Cassitto zijn tegenspeler op de grond. Cassitto krijgt een gele kaart. Iznaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iznaga komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kosowski met een snelle inworp. Bailescu met een sublieme pass. Franck is nu in balbezit. Kirsten verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Perlik onderschept slim de pass. Perlik speelt de bal door. Tarrés heeft problemen om de bal te vangen. Tarrés geeft een lange en hoge pass. van Duysse krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gagnidze is nu in balbezit. Gagnidze passt de bal in één keer door. Bailescu rent richting de bal. Bailescu geeft de bal voor. Iznaga rent richting de bal. De bal raakt de paal. Iznaga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Saska Małkinia 0:8

81e minuut.
Kirsten passt de bal met de wreef. Kosowski rent richting de bal. Kosowski geeft een lange en hoge pass. Iznaga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Saska Małkinia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Strumyk Sitkówka 56%, Saska Małkinia 44%.
WKS Strumyk Sitkówka - Saska Małkinia 0:9