Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guards Saska Małkinia
Wang Tactiek 2x wing
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.3 gemiddelde waardering 56.2
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Nilă speelt de bal door. Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Häberli de bal. Häberli draait met de bal, schiet en ... Kornas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Baxter speelt de bal door. Fakılı geeft de bal voor. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft een hoge lob. Fakılı krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nilă probeert naar een medespeler te passen. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru passt de bal in één keer door. Häberli is nu in balbezit. Häberli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Souto is nu in balbezit. Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Souto krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Karlsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ricchi controleert de bal met de borst. Ricchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin passt de bal in één keer door. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Saska Małkinia 0:1

42e minuut.
Daar is Butilică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru passt de bal in één keer door. Häberli is nu in balbezit. Häberli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Acevedo passt de bal met de wreef. Nilă met een sublieme pass. Ricchi speelt de bal door. Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli draait met de bal, schiet en ... Kornas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Somaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butilică rent richting de bal. Häberli is nu in balbezit. Häberli schiet op doel. Kornas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Nilă passt de bal met de wreef. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru met een sublieme pass. Häberli is nu in balbezit. Häberli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guards 64%, Saska Małkinia 36%.
Guards - Saska Małkinia 0:1

48e minuut.
Martin kopt de bal weg. Acevedo geeft de bal voor. Nilă is nu in balbezit. Nilă geeft de bal voor. Häberli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Virtejaru met een snelle inworp. Häberli is nu in balbezit. Häberli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Somaro de bal onder controle te krijgen. Kornas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Acevedo met een sublieme pass. Souto rent richting de bal. Souto geeft een hoge lob. Häberli is nu in balbezit. Häberli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Zito komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru geeft de bal voor. Martin kopt de bal weg. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă geeft een lange en hoge pass. Kornas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balcers geeft de bal voor. Souto kan de bal niet met de borst controleren. Souto passt de bal in één keer door. Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru passt de bal in één keer door. Kornas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Saska Małkinia 0:2

71e minuut.
Daar is Fakılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakılı maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fakılı moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fakılı schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Martin met een sublieme pass. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Häberli is nu in balbezit. Häberli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Butilică kan de bal niet met de borst controleren. Butilică passt de bal in één keer door. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Saska Małkinia 0:3

81e minuut.
Virtejaru geeft een hoge lob. Kornas probeert naar een medespeler te passen. Acevedo kopt de bal weg. Zito is nu in balbezit. Zito schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito passt de bal met de wreef. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karlsson de bal. Kornas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guards 79%, Saska Małkinia 21%.
Guards - Saska Małkinia 0:3